Augustin Viziru este primul duelist al acestei saptamani la Ferma Vedetelor

19 Martie 2015, 15:04

Augustin Viziru este primul duelist al acestei saptamani la Ferma Vedetelor

Ferma Vedetelor se pregateste de un nou duel! Dupa ce au dezbatut impreuna cu Iulia Vantur cine ar trebui sa mearga la duel, voturile concurentilor au inclinat balanta catre Augustin Viziru, exact cum a hotarat si Dan. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 21:24, fiind urmarita de aproximativ 1.9 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:47 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 11.2 puncte de rating si 23.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 7.2 rating si 15.1% share. 

Ziua a inceput linistit la Ferma Vedetelor, insa fermierul saptamanii, Dan Helciug, a iesit din casa dardaind de frig: “Zi servitorului ca il concediez! M-a lasat sa inghet!”. Cand l-au vazut, Augustin si Ionut s-au pus in genunchi si au inceput sa isi ceara iertare pentru toata munca pe care au facut-o de dimineata. Sentinta lui Dan a fost clara: Ionut este gratiat pentru ca a muncit, iar Augustin este sacrificat pentru ca l-a lasat sa inghete de frig. 

La micul dejun, Dan a fost tratat ca un rege, in prima faza, de catre servitorii sai, Augustin si Doinita. Apoi, in faza a doua, Dan s-a transformat in bebelusul care are nevoie de atentie: a fost hranit cu lingurita si pacalit ca un copil, sa manance tot din farfurie. Mioara a intrat si ea in joc: “Incet mama sa nu te ineci! Bravo mama, bravo!”.Nea Rata i-a vizitat din nou pentru a le aduce cele necesare. De data aceasta au primit un tarnacop pentru a-i ajuta la construirea solarului. Cand l-a vazut venind, Augustin a spus: “Da’ ce-i cu viteza asta bre? Ai vreun concurs?”. Vizita lui nea Rata a prins fermierii pe picior gresit: clanta nu era montata, sculele erau imprastiate prin gradina, iar florile si rasadurile nu erau la locul lor, insa au promis ca se vor organiza. 

Dupa ce ziua trecuta a fost plina de tensiuni si certuri, ieri Stefan a concluzionat: “Dupa o zi tensionata, cand toata lumea s-a distrat asa cum a putut, in lacrimi evident, astazi suntem toti zen, binedispusi. Am inceput sa realizam, intr-un final, fie ca ne place, fie ca nu ne place ca formam o echipa!”. 

Toata aceasta atmosfera relaxata, de buna dispozitie, a fost perfecta pentru vizita negustorului, pe care o asteptau de mult. Nici bine nu si-a parcat caruta, ca fermierii au inceput sa sustraga pe rand din obiectele puse la vanzare. Cea mai mare greseala pe care a facut-o vanzatorul a fost sa scoata slana si sa le-o dea sa o miroasa. Augustin,  infometat si cu o pofta nebuna de carne, a spus: “Eu de fel nu negociez cu toporul in mana, dar asta a fost o ocazie mai speciala pentru ca nu am mai vazut carne de mult si ne asteptam sa ne aduca si noua ceva carnita. O atentie, o maslina! Dupa ce ca a venit sarac negustorul asta, a venit si obraznic!”. Disperarea i-a transformat pe toti in infractori, insa capul rautatilor a fost Ionut, care a profitat de un moment de neatentie si a furat caruta, pe care a reusit sa o rastoarne si sa o rupa. Insa, oameni buni cum sunt fermierii, au ajutat la ridicarea carutei continuand sa il jefuiasca prin spate. Eu nu am furat nimic! Eu am imprumutat pe termen nelimitat!”– a spus Augustin. 

Gasca de haiduci a fost trasa la raspundere de vanzatorul care a reusit sa recupereze de la ei o parte din obiectele furate. “Sunt foarte mandra de noi! Felicitari!” – a spus Cristina deoarece s-au organizat sa fure pentru toata echipa, iar restul au continuat: “Suntem haiduci!”. 

In editia din aceasta seara, telespectatorii vor vedea cum se da trezirea la Ferma Vedetelor, ce vizita surpriza primesc concurentii si care dintre fermieri a avut curajul sa faca ceva unic in viata! Tot in aceasta seara vom afla care este verdictul medicului pentru accidentul suferit de Vica saptamana aceasta. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO