Brigitte Năstase: ”Sunt o mamă singură, cu doi copii. La Fermă nu sunt condiții mai dure decât în viață”

29 Ianuarie 2019, 13:43


	Brigitte Năstase: ”Sunt o mamă singură, cu doi copii. La Fermă nu sunt condiții mai dure decât în viață”
Autor: Gabriela Boerescu
Data: 29 Ianuarie 2019

Brigitte Năstase se numără printre cei 18 concurenți care au acceptat provocarea emisiunii ”Ferma” de la PRO TV.

Marți seară, de la 21.30, PRO TV difuzează primul episod al noii aventuri ”Ferma”, la finalul căreia unul dintre cei 18 concurenți faimoși va pleca acasă cu titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV: Emil Rengle confesiuni în fața fanilor. "Mă consider cel mai puternic om pe care l-am cunoscut"

Brigitte Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a acordat un interviu pentru protvplus.ro, în care dezvăluie ce șanse are să câștige această competiție, de ce a acceptat această aventură și ce se va întâmpla cu afacerile ei cât timp va fi la ”Ferma”. 

”În primul rând, sunt o luptătoare și cred că ăsta este cel mai important lucru. Sunt corectă, loială și apreciez foarte mult spiritul de echipă. Este tot ceea ce aștept: să iau parte la o nouă provocare”. 

Brigitte mărturisește că, în ultima vreme, publicul și-a format o părere greșită în legătură cu stilul ei de viață. ”Mai ales în ultima parte a vieții mele, am fost asociată cu luxul. Aș fi fățarnică să spun că nu am dus o viață în lux, îmi place confortul. De fapt, toată goana mea pe Pământ a fost să-mi ofer plăcere sufletească. Dar am trecut prin foarte multe momente în care viața mi-a fost departe de lux. Am trecut de la agonie la extaz și nu numai că nu mă sperie cu lucru ăsta, sunt familiarizată cu lipsa de confort, cu condițiile drastice”.

Brigitte Năstase crede că va reuși să reziste, din punct de vedere psihic, provocărilor de la „Ferma”. 

Stau foarte prost cu nervii. Lucrul ăsta cred că este cunoscut. Sper să mă pot calma. Viața mea este în fiecare zi o provocare, am trei business-uri și lucrurile nu merg întotdeauna foarte bine. Fiul meu face 18 ani și este nasol pentru că este foarte greu de stăpânit. Sunt o mamă singură, cu doi copii. Nu cred că la Fermă sunt condiții mai dure decât sunt zi de zi. Nu sunt isterică, dar uneori devin irascibilă”.

Urmăriți, mai jos, interviul integral cu Brigitte Năstase. 

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO