Cine urmeaza sa preia conducerea la Ferma vedetelor?

28 Martie 2018, 11:19


	Cine urmeaza sa preia conducerea la Ferma vedetelor?
Data: 28 Martie 2018

Concurentii incep sa simta presiunea din ce in ce mai tare, iar lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de fermierul anului devine mai apriga. Strategiile iau locul prieteniilor formate in ferma si vedetele s-au impartit in doua tabere. Dupa plecarea Narcisei Suciu, un nou fermier sef va face regulile in Ferma vedetelor!

Batalia se va purta intre matriarhatul, care a condus pana acum ferma si patriarhatul, care incepe sa castige teren. Majda are un moment de sensibilitate si le impartaseste colegilor povestea ei grea de viata. Wanda, Gratiela si Rona ii fac o surpriza lui Nea Rata si il asteapta imbracate in costume de baie. Situatia devine si mai amuzanta Nea Rata fiind insotit de Badia Chirica, de 86 de ani, care vine sa le povesteasca cum se face un cuptor dacic, sarcina acestei saptamani, si cum se coace painea in el.

Monica Barladeanu le va spune concurentilor pe cine a lasat Narcisa Suciu fermier sef, iar din acel moment noi strategii incep sa prinda contur. Noi servitori vor fi alesi, iar nominalizarea pentru duel este o miscare strategica foarte clara, spre surprinderea tuturor. 

Cine va prelua conducerea fermei, cine vor fi servitorii, cum vor evolua tensiunile din casa, prin ce momente limita vor trece fermierii, dar si ce va pati Patrizia ramane de vazut numai la PRO TV, in aceasta seara, de la 20:30.

FULLSCREEN
Cine urmeaza sa preia conducerea la Ferma vedetelor?
  • /

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO