Diana Dumitrescu a parasit Ferma vedetelor

09 Martie 2018, 13:15


	Diana Dumitrescu a parasit Ferma vedetelor
Data: 09 Martie 2018

O saptamana plina de tensiuni s-a incheiat in Ferma vedetelor cu multe pareri de rau si lacrimi! Diana Dumitrescu a ales sa mearga la duel cu Narcisa Suciu, iar decizia ei a fost o surpriza pentru toata lumea: „Voi toti ati influentat-o!”, a declarat Narcisa. Dupa un duel plin de tensiune, in care ambele echipe au luptat cu toata forta, Diana a parasit Ferma vedetelor. 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.5 puncte de rating si 25.1% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 4.4 puncte de rating si 12.9% share. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar in minutul de aur de la 21:45, peste 2.3 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe Ferma vedetelor. 

A fost o zi plina pentru fermieri! Pentru o treaba bine facuta, ei au reusit sa ii ia toti banii lui Nea Rata si au primit-o cu cantec pe vacuta Simina – „Azi ne rasfatam!”, a exclamat Daniel Iordachioaie. Nea Pavel le-a mai adus inca cinci oi, astfel gospodaria si responsabilitatile cresc pe zi ce trece. 

Rona Hartner a fost vizitata in exil de Monica Barladeanu si Nea Rata pentru a-i da testul suprem ce ii permite sa se intoarca in ferma! Ea a reusit sa mulga 3 litri de lapte in doar 10 minute si s-a bucurat foarte mult de aceasta realizare: „Doamne, nu imi vine sa cred! Am facut-o si p-asta!”. 

Duelul a fost unul strans si incarcat de tensiune! La prima proba, Muta cartofii, echipele au trebuit sa descarce 150 de kilograme de cartofi cu ajutorul unui cos suspendat. A fost o proba ce s-a desfasurat in viteza, iar Narcisa a reusit sa fie mai rapida si sa castige. 

La cea de-a doua proba, Caramizile, Narcisa si Diana au trebuit sa gaseasca banuti ascunsi in caramizile facute din chirpici. Diana a fost mai norocoasa si a reusit sa egaleze scorul. 

Ce-a de treia proba, Fa-ti scara, a fost una foarte grea si plina de tensiune. Fiecare echipa a trebuit sa construiasca o scara pe care sa se urce pentru a lua stiuletii de porumb atarnati. Echipa Narcisa Suciu – Dragos Mostenescu a terminat prima proba, castigand astfel duelul. 

Pierderea duelului i-a dat Dianei ocazia de a spune ce avea pe suflet: „A fost o experienta extrem de frumoasa, cu bune si cu rele, si ma bucur ca am trait-o. Regret ultimele doua saptamani de tensiuni, imi pare rau ca n-am putut sa ne bucuram mai mult! Imi pare extrem de rau!”. Partenera ei, Majda, a fost complesita de lacrimi si emotii: „E ciudat sentimentul acela cand iti pleaca partenerul! Chiar cred ca esti mai puternic in doi!”. Ea este a doua concurenta care ramane fara partner in competitie.

Sambata aceasta, de la 19:30, pe PRO 2, Andreea Ibacka si Octavian Strunila o vor avea invitata in platoul emisiunii Ferma dupa perdea pe Diana Dumitrescu, a doua concurenta care paraseste Ferma vedetelor. Imagini nemaivazute din casa, momentele ei de slabiciune, emotiile prin care a trecut atunci cand a facut testul de sarcina si cat de dureros a fost momentul aflarii rezultatului sunt doar cateva dintre punctele ce vor fi dezbatute in aceasta sambata la Ferma dupa perdea. 

FULLSCREEN
Diana Dumitrescu a parasit Ferma vedetelor
  • /

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO