Doinita Oancea a ales: servitorii saptamanii sunt Vica si Dan

08 Aprilie 2015, 16:18

Doinita Oancea a ales: servitorii saptamanii sunt Vica si Dan

Prima zi ca fermier al saptamanii nu a gasit-o pe Doinita in cea mai buna forma, ea fiind afectata de cearta cu colegii care s-a petrecut cu o zi in urma. Astfel, din cauza stresului, ea nu a putut dormi foarte bine si s-a simtit rau. Prima misiune, cea de a alege servitorii, a fost trecuta cu brio, pe un principiu sanatos: sa fie cine nu a mai fost pana acum. Astfel, Dan si Vica se vor ocupa in aceasta saptamana de bunastarea fermei.  

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:30 - 22:24, de peste 1.8 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:00, aproximativ 2.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 8.3 puncte de rating si 19.1% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.3 puncte de rating si 14.3% share. 

Ionut a fost cel care a descoperit ca a murit cocosul: „Adu repede o lumanare si vino incoa’! Uita-te la el, ori a murit ori face plaja!”. Pe Augustin l-a bufnit rasul: „Ce ma bucur ca a murit!”, in speranta ca, in sfarsit, va avea parte de carne la masa, insa visele sale au fost naruite de Ionut: „Pai, nu mai merge! Are sangele rece in el, nu s-a scurs!”. 

Jocurile de strategie intre concurenti au inceput inca de dimineata. Pe de-o parte Doinita, Augustin si Ionut s-au sfatuit in bucatarie cine are trebui sa plece: o femeie sau un barbat. In dormitor, Corina, Vica si Dan dezbateau problema: „Sti de ce nu e bine sa scoti o fata? Ca ele se scot intre ele si se strange lantul pe fete si tu, dupa ce iti termini imunitatea, tu pici!” – a spus Corina. „Patru baieti in curte nu-s multi, patru fete in bucatarie sunt multe. Vorbind strict pe strategie, in cazul in care ar pleca o fata, tu ai garantat inca doua saptamani de permanenta aici!” – i-a spus Ionut Doinitei. Nea Rata a venit dimineata si a vazut ca a murit cocosul: „Trebuia sa aduc doi la noua gaini, l-au cam obosit!”. Dupa ce le-a dat fermierilor ce le-a adus, a facut un concurs pentru fete, in care au format doua capite de fan. Vica si Cristina s-au descurcat excelent si au castigat o paine pentru toti colegii lor. Nea Rata a luat-o pe Doinita de o parte, ca sa o sfatuiasca cum sa fie un sef bun pentru ferma si sa indeplineasca toate sarcinile saptamanii, care sunt mult mai multe ca pana acum. 

La micul dejun, Doinita si-a cerut scuze pentru cearta de ieri si le-a spus tuturor ca isi doreste ca lucrurile sa revina la normal intre ei, asa cum erau la inceput, insa si-a dat seama ca Vica nu este pe aceeasi lungime de unda cu ea si nu poate trece peste cele intamplate. Ionut a compus o poezie pentru Ferma Vedetelor, in care i-a inclus pe toti colegii sai, insa vrea sa compuna si pentru cei care au parasit ferma. 

Iulia Vantur a venit cu soarele si caldura la ferma, pentru a vedea cine vor fi cei doi servitori ai saptamanii alesi de Doinita, insa, inainte de asta, i-a provocat sa spuna care a fost cea mai frumoasa zi a lor in Ferma Vedetelor. Fiecare dintre ei si-a spus parerea, iar concluzia generala a fost ca toate zilele sunt frumoase la ferma. 

Voturile pentru servitorii saptamanii s-au indreptat catre Corina, Ionut, Dan si Vica, iar Doinita i-a ales pe Vica, pentru ca este o femeie de baza, si pe Dan, pentru ca de Ionut este nevoie sa se ocupe de sarcinile din curte. 

Fermierii si-au probat straiele de sarbatoare si au iesit in curte, cantand si dansand pe muzica populara, insa dupa putina distractie, jocurile de strategie au fost reluate seara. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor descoperi unde merg fermierii in excursie, ce patesc Corina si Dima, cine le-a mancat proviziile, dar si cine va fi ales primul duelist. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO