Doua cupluri noi de concurenti intra in Ferma vedetelor - Tania Popa si Vladimir Draghia, Dinu si Deea Maxer

04 Aprilie 2018, 11:47


	Doua cupluri noi de concurenti intra in Ferma vedetelor - Tania Popa si Vladimir Draghia, Dinu si Deea Maxer
Data: 04 Aprilie 2018

Ferma vedetelor nu inceteaza sa surprinda concurentii! 

Daca se bucurau ca incep sa se stranga randurile, sa ramana mai putini pentru a avea loc in paturi si mancare suficienta, dupa intrarea lui Cristi Mitrea si DJ Wanda, noi concurenti supriza sunt pregatiti sa le rastoarne strategiile. Tania Popa si Vladimir Draghia impreuna cu Dinu si Deea Maxer vor intra in aceasta seara in Ferma vedetelor, de la 20:30. 

Actrita Tania Popa este  o moldoveanca plina de talent ce a sosit in Romania de cand era adolescenta. Pe langa dragostea pentru actorie, Tania este si o cantareata desavarsita de muzica ruseasca, lucru care o apropie mai mult de orgini. Traieste cu intensitate fiecare experienta si stie sa se adapteze in orice context, iar aceste calitati ii vor fi de folos in Ferma vedetelor.

Vladimir Draghia este actor si face echipa cu Tania Popa la Ferma vedetelor. Pe langa proiectele de actorie, Vladimir este si scriitor de poezie, publicand deja primul sau volum. Vladimir este obisnuit sa lupte datorita disciplinei sportive pe care a deprins-o facand inot de performata in adolescenta. 


Dinu Maxer a intrat in showbiz-ul romanesc inca din anul 1999, cand s-a lansat in muzica alaturi de trupa AXXA. De atunci, el a fost o prezenta continua in diverse proiecte de televiziune si muzicale. Dinu este o fire muncitoare si perseverenta, calitati ce ii vor fi de ajutor la Ferma vedetelor. 

Deea Maxer este sotia lui Dinu si au impreuna un fiu, Andreas. Impreuna au pus bazele mai multor proiecte muzicale si au ramas in atentia publicului. Deea este o persoana prietenoasa si implicata, calitati ce o pot pune in dificultate la Ferma vedetelor.


Cine este urmatorul fermier sef ce va trebui sa preia conducerea, pe cine va alege sa puna servitori, cum ii vor accepta concurentii pe noii veniti, dar si cum vor reusi sa se adapteze la conditiile de trai, ramane de vazut numai la PRO TV.

FULLSCREEN
Doua cupluri noi de concurenti intra in Ferma vedetelor - Tania Popa si Vladimir Draghia, Dinu si Deea Maxer
  • /

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO