Dragos Mostenescu la un pas de a parasi Ferma vedetelor

02 Martie 2018, 12:47


	Dragos Mostenescu la un pas de a parasi Ferma vedetelor

Ieri seara, telespectatorii Ferma vedetelor au avut parte de un carusel de emotii, emanat de fiecare concurent in parte! Suspansul, tensiunea, determinarea, forta si intensitatea la care s-a desfasurat duelul dintre familia Duban si cuplul Dragos Mostenescu – Narcisa Suciu, au condus la un deznodamant fericit, plini de lacrimi si trairi intense. Dragos a fost cel care a pierdut duelul, insa el nu a parasit Ferma vedetelor datorita eliminarii Ronei Hartner print vot!

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, doua zile consecutiv, si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 9.4 puncte de rating si 25.6% share. Aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmarit provocarile fermierilor, iar in minutul de aur, de la 21:49, aproximativ 2.4 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Tensiunile create in ferma, din momentul in care s-a pus pe masa posibilitatea eliminarii prin vot si alegerea Ronei pentru a parasi casa, a lasat un gust amar care s-a resimtit la prima ora a diminetii. Cand a venit ciobanul sa o ia de acolo, Rona nu si-a luat la revedere de la colegii ei. Ea a schimbat Ferma vedetelor pe o ferma obisnuita, unde a primit sarcini si un loc al ei in care sa se odihneasca. Cum se va descurca ea singura cu volumul de munca si lipsa ajutorului din partea celorlalti colegi, ramane de vazut!

Nea Rata a inspectat sarcinile si a decis ca pentru munca depusa in aceasta saptamana, ei merita sa primeasca 27 de banuti pentru a-si cumpara cele necesare de la negustoreasa Marioara. 

Dupa ce Andrei Duban l-a ales pe Dragos Mostenescu ca adversar la duel, prin tragere la sorti, Monica Barladeanu i-a vizitat la casutele duelistilor si le-a oferit oportunitatea de a vorbi cu familia. Acesta a fost un moment de intimitate, care l-a coplesit pe Andrei, neputand sa isi controleze lacrimile cand i-a auzit vocea fiului sau implorandu-l sa vina acasa: „Iti doresc, Monica, din tot sufletul meu sa simti ce simt eu!”, a spus el printre lacrimi. 

Prima proba, Fa-ti singur gardul, a fost una foarte solicitanta din punct de vedere fizic. Ei au avut la dispozitie scanduri, cuie si fierastraie pentru a construi un gard la fel ca cel expus in arena drept model. Dupa lungi ajustari, inspectii si retusuri, familia Duban a iesit invingatoare. 

La cea de-a doua proba, Catapulta, cele doua echipe au trebuit sa arunce cartofi in niste vase pregatite. Lupta a fost stransa si Dragos, impreuna cu Narcisa, au reusit sa egaleze scorul. 

La cea de-a treia proba, Stiuletii, cele doua cupluri au trebuit sa transporte porumbul fara a-l atinge cu palmele, pe un traseu suspendat.  Ei trebuiau sa umple cosurile aflate la capatul traseului ce trebuia parcurs mutand scandurile pe care calcau. Andrei si Gratiela Duban au demonstrat ca au fost mai rapizi si au castigat primul lor duel. 

Lacrimile de emotie au inceput sa curga siroaie pe chipul Gratielei, iar vorbele sale si ale lui Andrei, faptul ca au luptat cu toata forta lor, au creat un moment cu o incarcatura emotionala uriasa ce a fost simtit de toti. 

Sambata, de la ora 19:00, pe PRO 2, Andreea Ibacka si Octavian Strunila vor comenta alaturi de Florin Busuioc, povestitorul fermei, si Paul Ipate, castigatorul marelui trofeu de sezonul trecut, cele mai interesante imagini ce nu s-au vazut la PRO TV, la o noua editie Ferma dupa perdea! Telespectatorii vor vedea cum a furat Natanticu mancare de la negustoreasa, cat de bine se pricepe acesta la cantat si noi scenete jucate de ei in ferma. Plecarea Ronei nu este trecuta cu vederea, ci va fi dezbatuta pe larg, iar o demonstratie de catapulta pe echipe se va face pe prispa Ferma dupa perdea!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO