Daniel Iordachioaie l-a invins pe Francesco in duel. Pe cine crezi ca va pune tanarul fermierul saptamanii

21 Februarie 2018, 09:57


	Daniel Iordachioaie l-a invins pe Francesco in duel. Pe cine crezi ca va pune tanarul fermierul saptamanii

Ferma Vedetelor continua cu noi episoade incendiare in sezonul 3. In competitie sunt 6 perechi de vedete care se lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban si Gratiela Duban, Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu, Patrizia Paglieri si fiul sau Francesco, Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu, Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha si Rona Hartner si Daniel Iordachioaie.

Marti seara, Diana Dumitrescu si-a citit scrisoarea emotionanta pe care o pregatise pentru momentul in care credea ca ar fi parasit Ferma. Tot aceasta a desemnat-o pe Majda ca fiind fermierul saptamanii. 

Totodata, Nea Rata le-a dat o noua sarcina concurentiilor, iar lipsa mancarii a devenit o mare problema pentru acestia. Andrei Duban a cedat din cauza presiunii si a foamei, astfel ca a intrat intr-un conflict cu Nea Rata. Concurentii nu au fost de acord cu reactia lui Duban, dintre acestia facand parte si sotia lui, Gratiela. 

Tot in episodul 4, Narcisa Suciu a fost extrem de revoltata in momentul in care ceilalti participanti i-au criticat nivelul de implicare in sarcinile de la ferma si au comparat-o cu Rona. Miercuri seara, atmosfera a inceput sa se incinga la Ferma Vedetelor. Au fost alesi servitorii saptamanii, si anume: Rona si Daniel Iordachioaie. In timpul discutiei aprinse, lui Daniel i-a scazut glicemia si nu s-a simtit foarte bine. Conflictele au inceput sa fie din ce in ce mai evidente, mai ales intre Rona si Narcisa. 

Revederea dintre Andrei Duban si Nea Rata a decurs bine dupa conflictul pe care l-au avut seara precedenta, iar acum supararile dintre cei doi au fost date uitarii. Nea Rata a venit cu bunataturi si le-a facut o surpriza de proportii concurentilor. O alta surpriza a venit din partea Dianei Dumitrescu, in momentul in care i-a cerut un test de sarcina fermierului. 

Concurentii au ales in aceasta seara si cine va fi primul duelist al saptamanii, iar pe baza unor strategii, alesul a fost Daniel Iordachioaie. Dupa aceasta decizie, au aparut noi aliante, in ciuda conflictelor care au aparut pe parcursul emisiunii. Pe cine crezi ca va propune la duel Daniel Iordachioaie in episodul urmator? 

Tensiunea se incinge, iar concurentii incep sa aiba probleme. In episodul 6, Rona cedeaza si izbucneste, deoarece isi doreste sa mearga duminca la Biserica. Ii se pare ca este neindreptatita de Nea Rata, care ii promisese ca ii va aduce un preot in fiecare duminica. Diana Dumitrescu nu mai are puteri si isi doreste foarte mult sa ajunga acasa. Ea sustine ca s-a saturat de joculetele si grupuletele care s-au facut in Ferma. 

Dupa multa tensiune si suspans, Daniel Iordachioaie l-a provocat pe Francisco la duel, decizia lui fiind grea, deoarece se intelege bine cu toti baietii care participa la Ferma Vedetelor. Duelul a a avut 3 probe. Prima proba "Taie craca adversarului" a fost castigata de Daniel. Pentru aceasta proba ambii concurenti au primit un fierastrau si trebuia sa taie scandura care se afla sub adversar. A doua proba "Ridica Turnul", a fost castigata de Francisco. In aceasta proba au participat si partenerii acestora, implicit Rona si Patrizia. Cine termina primul turnul, era castigatorul rundei. Ultima proba "Tine cosul" a fost runda decisiva, unde Daniel Iordachioaie a castigat si l-a trimis pe Francesco acasa. 

Despartirea a fost emotionanta pentru Patrizia si Francesco, iar concurentii l-au incurajat si felicitat pe baiat pentru tot efortul depus in aceasta ferma. Fermierul saptamanii va fi ales de Francesco si vom afla, saptamana viitoare, in episodul 7 din Ferma Vedetelor. Cine crezi ca va fi ales servitorul samptamanii? 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO