Ferma vedetelor se pregateste de o noua saptamana plina de rasturnari de situatie

06 Martie 2018, 11:47


	Ferma vedetelor se pregateste de o noua saptamana plina de rasturnari de situatie
Data: 06 Martie 2018

In aceasta seara, de la ora 20:00, Ferma vedetelor da startul unei noi saptamani pline de surprize pentru fermierii ramasi in concurs avand ca tinta marele premiu de 50.000 de euro si titlul de Fermierul anului! 

Nea Rata este pus pe treaba si isi doreste sa scoata tot ce e mai bun din fermierii sai! Pana acum ei i-au demonstrat ca pot sa munceasca, sa aiba grija de animale si sa le respecte, iar in acelasi timp pot sa glumeasca, sa cante si sa se simta bine lucrand la sarcinile primite cu voie buna. 

Monica Barladeanu, numita si doamna diriginta, le va citi fermierilor scrisoarea lasata de Rona dupa ce a parasit ferma. Scrisoarea Ronei va da nastere la discutii, iar alegerea ei pentru urmatorul fermier al saptamanii va fi un soc pentru toti ce prezenti la masa, iar pentru altii o sentinta clara. 

Titlul de fermier al saptamanii este o datorie greu de dus pentru fiecare dintre ei deoarece prieteniile inchegate in casa sunt profunde, iar fiecare decizie impusa de regulile jocului este luata personal de ceilalti participanti. Rona a lasat in urma ei un nou fermier sef organizat, care isi doreste sa duca la bun sfarsit toate sarcinile date de Nea Rata, sa lucreze ca o echipa si sa demonstreze ca spiritul frumos al fermei de la inceput este inca acolo.  

Cum se descurca Rona in exil, ce animale salbatice dau tarcoale fermei noaptea, cine este noul fermier al saptamanii, dar si ce lucruri extraordinare vor invata sa faca concurentii, ramane de vazut, de la ora 20:00, numai la PRO TV.

FULLSCREEN
Ferma vedetelor se pregateste de o noua saptamana plina de rasturnari de situatie
  • /

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO