Monica Barladeanu si Nea Rata isi unesc fortele pentru a conduce Ferma vedetelor

08 Decembrie 2017, 13:38


	Monica Barladeanu si Nea Rata isi unesc fortele pentru a conduce Ferma vedetelor

Ferma vedetelor se pregateste pentru un nou sezon plin de aventuri, cu 12 vedete care sunt pregatite (...sau nu!) sa ia cu asalt viata la ferma! Noul sezon aduce multe surprize pentru telespectatori si multe provocari pentru concurenti, iar lupta pentru titlul de Fermierul anului va fi mai apriga ca niciodata. Monica Barladeanu a acceptat provocarea Pro TV de a fi prezentatoarea noului sezon Ferma vedetelor si este mai pregatita ca niciodata sa se intoarca pe plaiurile mioritice si sa dea startul noilor provocari pentru 12 vedete ce vor face fata conditiilor de la ferma.

Dupa ce a a ales drumul catre Los Angeles pentru a pune bazele unei minunate cariere in cinematografie, frumoasa Monica Barladeanu a pus pauza vietii ei de peste Ocean si a decis sa i se alature lui Nea Rata in misiunea de a transforma 12 vedete in adevarati fermieri. Viata din Statele Unite ale Americii i-a adus multe satisfactii profesionale Monicai si a avut parte de roluri in seriale si filme de maxim succes precum Lost, Nip/Tuck, Francesca sau Closer to the Moon. Monica este un om de televiziune complet, care a trecut din fata camerelor, in spatele lor in rolul de producator, iar experienta ei este un plus ce va completa show-ul Ferma vedetelor. 

"Unul dintre motivele principale pentru care am ales proiectele in ultima vreme au fost mereu legate de oamenii cu care as vrea sa lucrez, pentru ca simt ca in procesul creativ descopar prin ei ceva nou si despre mine. Desi nu vazusem "Ferma vedetelor" pana cand mi s-a propus sa prezint noul sezon si nici nu contemplam la un retur in televiziune, cand am intalnit echipa si am urmarit sezoanele anterioare, mi s-a parut absolut de neratat aceasta noua provocare. Vorbim de o productie TV unde 12 celebritati vor trece prin incercari care in final sper sa ii aduca in punctul in care au revelatii de natura foarte personala, alaturi de o echipa atat de rabdatoare, dedicata si formata din oameni sensibili. Acest show de televiziune are toate premisele ca toate aceste descoperiri, atat ale concurentilor, cat si ale mele, sa se intample chiar sub ochii telespectatorilor. Eu abia astept sa inceapa filmarile, am bagajele deja facute, gata sa traversez Oceanul si sa dau start-ul acestei competitii. Simt ca nimic nu va mai fi la fel pentru niciunul dintre noi dupa ce ne vom intoarce de la ferma.", a declarat Monica. 

Noul sezon Ferma vedetelor isi propune sa se reintoarca la natura, la peisaje mioritice, la o viata simpla si plina de satisfactii, fara confortul lumii moderne, fara internet, telefoane mobile si fara nicio legatura cu lumea exterioara! 12 vedete obisnuite cu stil de viata luxos vor trebui sa convietuiasca intr-un spatiu mic, sa isi produca propria hrana si sa execute sarcinile date de Nea Rata..


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO