Rasturnari de situatie la Ferma vedetelor

11 Aprilie 2018, 11:10


	Rasturnari de situatie la Ferma vedetelor
Data: 11 Aprilie 2018

Miercuri, de la ora 20:30, Ferma vedetelor le pregateste telespectatorilor noi rasturnari de situatie! 

Concurentii ramasi fara partener vor trebui sa formeze noi echipe, iar acest lucru da toate strategiile create peste cap si le ofera posibilitatea unor noi aliante in lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro. Gratiela Duban, Majda Aboulumosha, Cristi Mitrea si Dragos Mostenescu sunt cei care vor trebui sa isi devina coechipieri. 

Dupa indelungi certuri intre Gratiela si Majda, noile echipe se formeaza: Gratiela Duban – Dragos Mostenescu, Majda Aboulumosha – Cristi Mitrea. Ultima echipa pare insa urmarita de ghinion deoarece Majda se raneste la picior, iar Cristi se taie foarte rau la mana, ceea ce ii pune din start in dezavantaj si ii transforma in posibile victime sau protejati. 

Nea Rata aduce preotul in ferma, asa cum isi dorea Rona de foarte mult timp. Concurentii vor invata sa olareasca si vor primi noile sarcini de saptamana aceasta. Venirea Monicai in casa le da ocazia fermierilor de a isi spune nemultumirile. Astfel, Dinu Maxer este acuzat de colegii sai ca nu se implica in muncile pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit. De la aceste acuzatii se naste un mare conflict, iar pozitiile baietilor se schimba in raport cu Dinu. 

Pe cine a ales Patrizia Paglieri sa lase fermier sef, cum va conduce ferma si pe cine va alege sa puna servitori saptamana aceasta, ramane de vazut de la 20:30, numai la PRO TV. 

FULLSCREEN
Rasturnari de situatie la Ferma vedetelor
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO