Rona Hartner si Daniel Iordachioaie isi vor testa limitele la Ferma vedetelor

21 Decembrie 2017, 11:16


	Rona Hartner si Daniel Iordachioaie isi vor testa limitele la Ferma vedetelor

Cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor va duce 6 cupluri de vedete, in creierii muntilor, in mijlocul unui peisaj de poveste ce le va deveni casa pentru 3 luni. 

Rona Hartner si Daniel Iordachioaie formeaza primul cuplul care a acceptat provocarea fermei si este pregatit sa puna la incercare o prietenie de o viata. 

Rona Hartner este o artista completa – joaca, picteaza, canta, danseaza si compune. A jucat in numeroase filme, atat romanesti, cat si frantuzesti si a reusit sa cucereasca inima unui public numeros prin felul ei extrovertit de a fi. “Cred ca Ferma vedetelor va fi o experienta de viata necesara, o intoarecere la natura. Stiu sigur ca nu va fi usor si vreau sa vad daca pot sa imi depasesc limitele. Ma voi odihini mult inainte ca sa pot face fata. Cel mai mult va conta atmosfera dintre noi! Sper ca va fi o forma de fraternitate, pentru ca vom fi frati de suferinta, colegialitate si daruriere. Daca voi simti ca nu pot sa ma ridic la nivelul acestor calitati, ma voi retrage. As vrea sa fiu printre ei ca un factor de lumina, nu sa vin cu problemele mele si sa ii ingreunez pe ceilalti!”, a declarat Rona Hartner. 

Daniel Iordachioaie a inceput sa scrie istoria muzicii romanesti inca de acum aproape 30 de ani. In tot acest timp el a reusit sa scoata melodii care au ajuns la inimile romanilor. “Simt ca Ferma vedetelor este o adevarata provocare! Am facut si am trait foarte multe lucruri in viata mea, dar pana acum nu cred ca am fost pus in situatiile cu care ma voi confrunta la ferma. Eu cred cu tarie ca orice provocare este un timp castigat si o experienta in plus din care avem numai de invatat!”, a spus Daniel Iordachioaie.Noul sezon Ferma vedetelor revine pe meleaguri 100% romanesti si pune in prim-plan cele mai vechi cutume intr-o zona in care traditiile sunt pastrate vii si astazi.  

Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO