Surprize neasteptate in aceasta saptamana la Ferma vedetelor

23 Mai 2016, 16:25


	Surprize neasteptate in aceasta saptamana la Ferma vedetelor

Saptamana aceasta, luni, marti si miercuri, de la 20:30, Ferma vedetelor le pregateste mari suprize lui Paul Ipate, Vasile Calofir, Maria Constantin, Lili Sandu si Elena Lasconi, cei cinci concurenti care au reusit sa ajunga atat de aproape de final. 

Mai sunt doua saptamani in care cei ramasi trebuie sa demonstreze ca merita sa ajunga in arena duelului pentru lupta finala.

Diseara, Iulia Vantur le va dezvalui fermierilor pe cine a decis Sorana sa lase fermierul saptamanii, o decizie cu greutate care poate schimba foarte usor traiectoria unor personaje cheie din concurs. Nea Rata le va pregati cateva momente speciale, insa Maria va fi cea pusa in centrul atentiei si va avea parte de un test foarte important. Urmatorii servitori isi vor imbraca vestele si vor astepta decizia care ii va trimite sau nu la duel.

Marti, suprizele vor continua pentru concurenti, iar ferma incepe sa se aglomereze. Cand credeau ca au ramas atat de putini, isi vor da seama ca locurile nu sunt suficiente. Nea Rata va aduce noi provocari in ferma si ii va pedepsi pe fermierii nazdravani. Telespectatorii vor afla cine sunt cele doua personaje care se vor lupta in ultimul duel inainte de mare finala. Miercuri seara, telespectatorii vor vedea un duel foarte dur, o adevarata lupta ce solicita la maximum forta, concentrarea si determinarea. Doua personalitati puternice vor lupta pentru a merge mai departe catre marea finala, insa numai una va reusi. 

Presiunea devine din ce in ce mai mare, iar tensiunea creste. Strategiile pentru votul negativ incep sa fie discutate, insa simtul umorului si voia buna nu vor parasi Ferma vedetelor.  

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO