Toata lumea il cunoaste drept "Nea Rata" insa putini stiu cum il cheama cu adevarat. Care este numele real

26 Aprilie 2016, 20:30

Nea Rata este extrem de iubit de catre concurentii de la "Ferma Vedetelor", mai ales in momentele in care se poarta frumos cu ei si le face surprize.

Saptamana aceasta Denis Stefan este fermierul sef, iar Lili Sandu si Octavian Strunila sunt cei doi concurenti alesi in rolul de servitori. Chiar daca au inceput intrigile si strategiile, atunci cand este rost de distractie toata lumea uita de suparari si se alatura fara sa mai stea pe ganduri.

In aceasta editie, distractia a pornit chiar de la Nea Rata, care s-a serbat cu ocazia zilei de nume chiar in ferma. Simpaticul fermier a adus o multime de bunatati vedetelor ramase in concurs si toata lumea s-a bucurat. Putini sunt cei care au stiut insa ca numele real al lui Nea Rata este Florin.

Concurentii de la "Ferma Vedetelor" i-au cantat la multi ani si i-au marturisit cat de bine se simt in prezenta lui. Petrecerea a continuat in curtea Fermei, iar Nea Rata si Lili Sandu au dansat pe ritmurile unei melodii interpretate de Octavian Strunila la acordeon.Vezi in materialul video cum s-au bucurat vedetele cand au primit mancarea de la Nea Rata.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO