Veste soc pentru concurentii de la Ferma vedetelor: cineva va fi eliminat prin vot!

27 Februarie 2018, 11:53


	Veste soc pentru concurentii de la Ferma vedetelor: cineva va fi eliminat prin vot!

In aceasta seara, de la 21:30, o noua editie Ferma vedetelor aduce telespectatorilor multe rasturnari de situatie! Eliminarea lui Francesco ii pune in dificultate pe concurentii ramasi in ferma, iar intrebare: pe cine a ales sa fie urmatorul fermier al saptamanii, este in mintea tuturor!

Vizita Monicai Barladeanu le va aduce o mare supriza celor 11 fermieri! Cineva va trebui sa paraseasca ferma prin vot, fara a merge la duel, iar ei vor trebui sa hotarasca cine va fi acea persoana. Toate strategiile facute vor fi date peste cap in acest moment, iar multe alte posibilitati si scheme logice vor lua nastere in Ferma vedetelor. 

Presiunea pshica isi spune cuvantul pentru Diana Dumitrescu, care inca de saptamana trecuta a spus ca nu mai rezista in astfel de conditii: „M-am saturat sa mananc cartof copt si sa miros a branza!”. Tot acest stres acumulat o face pe Diana sa cedeze si sa se certe cu Majda. Nici Rona Hartner nu este mai prejos, iar atitudinea ei il face sa cedeze chiar si pe partenerul ei, Daniel Iordachioaie. 

Cine este urmatorul fermier sef, cum va primi vestea acestei responsabilitati imense, cum se vor linisti spiritele dupa dezamagirile traite saptamana trecuta, dar si cine vor fi urmatorii servitori, ramane de vazut, in aceasta seara, de la 21:30, numai la PRO TV. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO