Vica isi va incerca sansele la duel sambata aceasta! "Ferma Vedetelor", AZI, de la 20:30, la PROTV!

09 Aprilie 2015, 15:15

Vica isi va incerca sansele la duel sambata aceasta! "Ferma Vedetelor", AZI, de la 20:30, la PROTV!

Atmosfera de la Ferma Vedetelor s-a mai relaxat putin. Chiar daca, de dragul aparentelor, concurentii se straduiesc sa nu se mai certe in Saptamana Mare, la micile rautati tot nu pot renunta. Dupa lungi dezbateri si strategii, Doinita a ales-o pe Vica sa intre la duel sambata.

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:30 - 21:28, de peste 1.8 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:27, aproximativ 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.4 puncte de rating si 23.7% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.8 puncte de rating si 14.6% share. 

Dimineata a inceput cu un Good Vibe, fermierii au fost pusi pe glume, iar micul dejun a fost incarcat de energie pozitiva si voie buna, in timp ce servitorii saptamanii, Dan si Vica, le cantau de la balcon. Fiecare s-a ocupat de sarcinile pe care le-a primit: “Mi-ai fost repartizat . Ai venit aici, tovarase, la cooperativa prin repartitie!”, i-a spus Corina lui Dan. 

Nea Rata a venit pe jos: “Ai venit cam descarcat azi!”, i-a spus Augustin, iar dupa aceea l-a cautat prin buzunare, sa vada daca ascunde, totusi, ceva. Nea Rata a stat cuminte sa fie perchezitionat, dupa care a pornit in inspectie. El a avut numai cuvinte de lauda la adresa muncii depuse de concurenti, iar apoi i-a luat pe fermieri in padure, sa taie un copac alaturi de un padurar. Drumul in padure a fost plin de peripetii! Dima a ajuns la ambulanta din cauza unei crize de rinichi si nu a putut continua alaturi de colegii sai. Cristina a mancat leurda si a avut impresia ca s-a otravit, insa a fost o alarma falsa. In lipsa lor, capra Cerasela a evadat impreuna cu iezii si au mancat tot ce au gasit in bucatarie. Dima a fost primul care le-a descoperit isprava.

Iulia Vantur le-a adus fetelor cadou basmale pentru straiele populare pe care le-au primit si un cantar. Fermierii s-au distrat cantarindu-se si au constatat ca ori nu au slabit deloc, ori foarte putin, insa faptul ca erau imbracati gros a influentat cantarul. 

Propunerile concurentilor pentru primul duelist s-au indreptat intr-o proportie foarte mare catre Dan. Insa Doinita a ales-o ca prima duelista pe Vica: “Vica, te-am laudat si imi mentin parerea, iar daca te nominalizez pe tine ca si duelista, nu inseamna ca ma gandesc ca vei pleca acasa!”. Dupa alegerea duelistului au inceput dezbaterile pentru cel de-al doilea si au facut planurile pentru duel, Corina fiind deja resemnata ca ea va fi aleasa. 

Revenirea Mioarei Velicu in Ferma Vedetelor pentru cateva zile a fost o mare surpriza. Ea le va arata fermierilor cum sa pregateasca toate bunatatile pentru Paste: “Eu am venit pentru ca e Saptamana Mare si vreau sa va fac cozonaci!”. Cu totii s-au bucurat de venirea Mioarei in ferma si au primit-o cu bratele deschise: “Cea mai mare surpriza, nu atat a zilei, cat a saptamanii! Ne-am bucurat, ne-a adus aer proaspat, a venit cu energie super pozitiva!”, a spus Doinita. 

In episodul din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea ce surprize minunate ii mai asteapta pe concurenti in Saptamana Patimilor, rasturnari de situatie si increderea inselata, dar si ce alte jocuri de culise se pregatesc la Ferma Vedetelor si cine va fi a doua duelista aleasa de Vica.

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO