Adevăr sau provocare? Detalii picante din viața intimă a fermirilor vor ieși la iveală


	Adevăr sau provocare? Detalii picante din viața intimă a fermirilor vor ieși la iveală
Citeste mai mult despre: ferma, Anna Lesko,
Data: 21 Octombrie 2020

Augustin Viziru s-a alăturat concurenților în Ferma! Și nu doar că s-a alăturat, dar a reușit să câștige duelul cu George Piștereanu și să devină noul fermier șef al competiției. Mandatul lui a început cu o deviză neașteptată: ”Pauzele lungi și dese...cheia marilor succese”.

Ziua nu a fost deloc ușoară pentru fermieri care au primit noi provocări din partea Mihaelei. Dacă sarcina săptămânii le-a adus zâmbetul pe buze deoarece au de pregătit mălai din 2 tone de porumb, cea de-a doua misiune i-a șocat: fetele nu mai au voie să calce prin bucătărie, trebuie să fie purtate pe brațe de băieți! 

Și de parcă nu erau suficient de obosiți și înfometați, seara le-a adus un cadou la care nici nu visau: fiecare fiecare a primit câte 2 șobolani de care trebuie să aibă grijă! În această seară, noii prieteni vor deveni aliații lor într-o luptă contra vitezei! Cine va reuși să-și consolideze relația cu animalele de companie și să câștige proba, descoperim în câteva ore! 

Între atâtea probe și misiuni tot mai dificile, fermierii vor primi și un joc: adevăr sau provocare! Acesta se va dovedi a fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko și care este locul public în care a făcut sex, dar și care este părerea Giuliei despre acest subiect. ”Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic pe care vă doresc să-l simțiți”, va fi concluzia Giuliei care va atrage atenția tuturor colegilor! 

Urmează o seară cu răsturnări de situație, cu o probă pentru mâncare cu o potențială recompensă care va scoate la iveală reacții total neașteptate și o decizie a fermierului șef cu privire la duelistul săptămânii care va readuce conflictele în casă! Cum își va motiva servitorul ales să meargă la duel alegerea făcută pentru a-i fi adversar și ce comentarii vor avea colegii lor, aflăm de la 22:30! 

Ferma. Orășeni vs Săteni

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies