Anna Lesko l-a sărutat și spune că poate face orice vrea din el! Totuși, Octavian Ciovică arată că are altfel de viață


	Anna Lesko l-a sărutat și spune că poate face orice vrea din el! Totuși, Octavian Ciovică arată că are altfel de viață
Autor: Cristina Mazilu
Data: 16 Septembrie 2020

El se laudă că fetele îl vânează oriunde s-ar duce, chiar și Anna Lesko l-a sărutat, dar aceeași Anna a mărturisit în privat că ea îl vede ca pe un bărbat ușor de modelat, de care îi e aproape milă. 

După ce l-a pupat cu foc “în ideea ca el să nu mai sforăie”, Anna a mărturisit că Octavian “s-a topit, s-a făcut brânză topită” și a spus despre el că “Tavi e foarte simpatic, e foarte drăguț și lasă tot timpul loc de acel băiat de care poți să îți bați joc. E foarte simpatic, dar dacă mă pun la mintea lui, praf îl fac, îmi e și milă. E acel bărbat din care faci ce vrei tu, dacă știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult, că se așază singură.”
Care dintre cei doi are mai multă dreptate în ceea ce privește personalitatea lui Octavian, se va vedea pe parcurs în Fermă. Cert este că, până să devină sătean, Octavian a dus o viață plină de adrenalină, demonstrată și în pozele lui de pe conturile de socializare. Fotografiile și video-urile îl prezină drept pilot de raliuri – iar el spune că e printre primii cinci piloți din țară, dar și ca viitor pilor de linie – pentru că își dorește să își ia licența în domeniu.  

FOTO: OCTAVIAN CIOVICĂ

FULLSCREEN
octavian
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies