Au fost desemnati primii doi servitori de la Ferma Vedetelor! Cine a fost votat de concurenti


	Au fost desemnati primii doi servitori de la Ferma Vedetelor! Cine a fost votat de concurenti
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, primul duelist, sezonul 3,
Data: 15 Februarie 2018

Cele 6 perechi de fermieri au intrat in Ferma Vedetelor, locul care ii va gazdui pentru urmatoarea perioada. Andrei Duban si Gratiela Duban, Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu, Patrizia Paglieri si fiul sau Francesco, Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu, Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha si Rona Hartner alaturi de Daniel Iordachioaie au trecut de prima noapte in ferma si au inceput deja munca.

Aseara, Rona Hartner a fost cea care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai, iar Patrizia, in calitate de fermier al saptamanii a decis ca ea si de Dragos Mostenescu sa fie primii servitori ai saptamanii.

Primele neintelegeri din ferma au avut-o ca personaj principal tot pe Rona, pe care unii colegi au acuzat-o ca nu s-a implicat suficient in treburile casnice.

Tot in episodul doi concurentii au fost nevoiti sa aleaga si primul duelist al saptamanii, iar Rona a strans din nou cele mai multe voturi si a fost numita de Patrizia.

Cum se vor descurca in continuare cele 6 perechi de vedete si pe cine va provoca Rona la duel, ramane sa vedem in episoadele urmatoare!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies