Bagajul lui Augustin Viziru, verificat de Mihaela Rădulescu! Concurenții au fost șocați când au văzut ce era în el

Autor: Iulian Ioncea
Data: 21 Octombrie 2020

Augustin Viziru este cel mai nou concurent care a intrat în show-ul „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, însă prima lui zi nu a fost lipsită de peripeții.

Devenit direct fermier șef, Augustin Viziru a avut parte de o surpriză din partea Mihaelei Rădulescu: aceasta din urmă i-a verificat bagajul concurentului și i-a confiscat obiectele care nu aveau ce să caute acolo.

„Controlul de bagaje a fost unul ușor. Am scăpat ieftin. A fost maleabilă Mihaela”, a afirmat Augustin, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

 

În bagajul concurentului, Mihaela Rădulescu a descoperit mai multe pachete de țigări pe care i le-a confiscat, dar și un cuțit, care a fost de asemenea confiscat. „Doamne, Dumnezeule, dar ce mărime are?”, a spus prezentatoarea emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni” în momentul în care a văzut arma.

„Mă gândeam să îl avem acolo, dacă, Doamne Ferește, apare vreun urs. L-am comandat, mi-a plăcut mie, pentru că am crescut cu Rambo. Îl aveam acasă și am zis să îl pun în bagaj”, s-a scuzat Augustin Viziru.

Toți concurenții au fost șocați de ce avea fermierul în bagaj, iar Viviana Sposub a spus, mai în glumă, mai în serios, că acesta are gânduri necurate: „Am zis: «OK»! Ăsta a venit direct...”.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies