Brigitte a eliminat-o pe Geanina la duel. Ferma – Un nou început, lider absolut de audiență.

12 Aprilie 2019, 13:27


	Brigitte a eliminat-o pe Geanina la duel. Ferma – Un nou început, lider absolut de audiență.
Autor: Sandra Chelan
Data: 12 Aprilie 2019

Ce duel, câtă determinare, câtă dorință, forță și iubire, toate acestea au fost ingredientele care au făcut ca duelul de aseară să fie unul dintre cele mai spectaculoase de până acum.

Cu două fete puternice și motivate să rămână cât mai mult în fermă, alături de doi antrenori puternici, duelul a fost trăit în fiecare secundă cu pulsul ridicat. Cu toate că nu mai fac parte din același grup și acuzată că i-a trădat, Brigitte a fost antrenată de Moroșanu, cel care și de data aceasta a condus-o către o nouă victorie.  

Editia de joi, Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență! 

Ferma – un nou început! a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 9.2 puncte de rating și 26.0% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut numai 3.8 puncte de rating și 10.8% share. În minutul de aur, 2.2 milioane de români urmăreau discuția aprinsă dintre Otilia și Moroșanu.

Joi seara, Geanina Ilieș a părăsit ferma în lacrimi, dar cu fruntea sus. La al doilea duel consecutiv de eliminare, Geanina nu a mai reușit să facă o figură frumoasă împotriva lui Brigitte, după ce săptămâna trecută a eliminat-o pe campioana duelurilor, Ioana Filimon.

Unsprezece săptămâni a stat departe de familie, dar aproape de niște oameni cu care și-a împărțit mâncarea, patul și au trăit experiențe de neuitat. Bandiții îi vor rămâne în suflet, dar i-a câștigat ca prieteni pentru tot restul vieții. “Nu mă așteptam să plec acasă așa. Vă mulțumesc pentru experința aceasta și vă iubesc, nebunaticilor!”, au fost ultimele cuvinte ale Geaninei pentru cei rămași în fermă.

Fiecare ediție Ferma – Un nou inceput! este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

FULLSCREEN
Brigitte a eliminat-o pe Geanina la duel. Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență.
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO