Brigitte Năstase, concurent FERMA: "Vreau să le arăt tuturor că sunt o femeie muncitoare și puternică"


	Brigitte Năstase, concurent FERMA: "Vreau să le arăt tuturor că sunt o femeie muncitoare și puternică"
Citeste mai mult despre: Brigitte Nastase, concurent, ferma,
Autor: Ionela Lupu
Data: 22 Decembrie 2018

Brigitte Năstase susține că "Ferma" reprezintă oportunitatea perfectă să demonstreze cine este ea cu adevărat:  o femeie puternică.  Înainte de a intra la Ferma, fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat într-un interviu pentru PROTV.RO cum iși va petrece Crăciunul. 

Care sunt planurile tale de Crăciun?

Crăciunul îl voi petrece în familie, acasă la București, voi găti înainte și ne vom relaxa. De pe masa de Crăciun niciodată nu vor lipsi sarmalele, salată de beouf, piftia și cârnații de casă. Pe acestea toate le gătesc împreună cu copiii an de an și faptul că gătim este un motiv să petrecem timpul împreună și să ne bucurăm de sărbători.

Ce le vei transmite celor dragi, la masa de Crăciun, despre perioada în care vei fi în Fermă?

Când voi fi departe de familia mea, și voi fi în fața încercărilor, amintirea celor dragi îmi va da putere să lupt. Am trecut peste multe obstacole în viață și le-am depășit cu bine, așadar și la Fermă, o voi face cu aceeași forță cu care am luptat zi de zi.


Despre noul sezon 
Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu!

Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului, îi va urmări îndeaproape și le va fi confident, iar Cristian Bozgan, prezentator Ferma, le va da sarcinile și se va asigura că toți le respectă

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies