Brigitte Năstase, dezvăluri despre timpul petrecut la închisoare, în emisiunea ”FERMA”


	Brigitte Năstase, dezvăluri despre timpul petrecut la închisoare, în emisiunea ”FERMA”
Citeste mai mult despre: Brigitte Nastase, ferma, inchisoare,
Data: 29 Ianuarie 2019

În această seară, de la 21.30, a debutat la PRO TV emisiunea ”Ferma”, în care 18 vedete din România concurează pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro.

Unul dintre momentele emoționante ale ediție de astăzi a emisiunii ”FERMA” de la PRO TV este mărturisirea lui Brigitte Năstase despre timpul petrecut de ea la închisoare, la scurt timp după moartea primului ei soț.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV: Emil Rengle confesiuni în fața fanilor. "Mă consider cel mai puternic om pe care l-am cunoscut"


Am o poveste de viață, nu știu dacă fascinantă, dar cred că bate filmul”, recunoaște fosta soție a jucătorului de tenis Ilie Năstase. 

Atât ceilalți concurenți, cât și prezentatorii emisiunii au fost impresionați de dezvăluirile lui Brigitte. ”Te aplaud pentru sinceritate”, i-a spus Mihaela Rădulescu, în timp ce Kamara a adăugat: ”Eu am fost uimit, știam câte ceva despre ea, dar nu știam detalii”.

Ioana Filimon, o altă concurentă la ”FERMA”, și-a exprimat și ea admirația: ”O admir pe Brigitte și chiar aș vrea să ajung într-o zi să am gândirea ei și pozitivitatea ei asupra oricărei situații, pentru că ea a trecut prin multe și se cunoaște”.

Emisiunea ”FERMA”, care debutează în această seară, de la 21.30, la PRO TV, este prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies