Brigitte Pastramă, despre zvonurile că ar avea datorii uriașe și că ar fi intrat în atenția ANAF


	Brigitte Pastramă, despre zvonurile că ar avea datorii uriașe și că ar fi intrat în atenția ANAF
Data: 19 Iunie 2019

Imediat după cununia civilă a lui Brigitte, când soția lui Florin Pastramă era mai fericită, au început să apară zvonuri legate de eventuale probleme financiare ale acesteia.
 


S-a spus că Brigitte a intrat în atenția Servicului de executare silită al ANAF, cu datorii de aproximativ 310.000 euro. La câteva zile de la apariția acestor zvonuri, Brigitte a scos un certificat fiscal pe care l-a făcut public pe paginile ei de Instagram și Facebook! Mai mult, a scris un mesaj categoric, menit să lămurească situația:
 
"Pentru cei care au scris ca am datorii de 300.000€, am scos fiscal. Aceasta este firma despre care vorbeau gurile rele? Datoriile acestei firme sunt doar către mine, deoarece eu am creditat firma 300.000€!", a scris Brigitte Pastramă.
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#myfamily #godmother #lizetaharalambie #florinpastrama @lizetaharalambie @florinpastrama

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_pastrama) pe

Nu e prima dată când se scrie că bruneta ar fi copleșită de datorii. Imediat după divorțul de Ilie Năstase, s-a zvonit același lucru. Parcă pentru a întări ideea că toate acestea ar fi invenții, Brigitte arată, tot pe paginile ei de socializare, cât de frumoasă e viața de femeie măritată cu Pastramă. Ultimele poze îi prezintă pe cei doi alături de nași și de prieteni, iar Brigitte ține să adauge la fiecare astfel de fotografie eticheta #familiamea. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#myfamily #lizetaharalambie #godmother #sorincarbunaru #godfather #florinpastrama #myman

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_pastrama) pe


Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale din emisiunile favorite:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies