Brigitte şi Florin Pastramă, viaţa după căsătorie: "Fericirea are chipul vostru"


	Brigitte şi Florin Pastramă, viaţa după căsătorie: "Fericirea are chipul vostru"
Data: 12 Iunie 2019

Deşi nu au făcut încă nunta la Biserică, Brigitte şi Florin sunt soţ şi soţie în faţa legii şi par mai fericiţi ca niciodată. 

La două petreceri mondene organizate marţi seară, cei doi au apărut împreună şi au atras atenţie tuturor. Brigitte a fost extrem de sexy, cu o rochie neagră, semitrasparentă şi foarte decoltată, iar Florin a afişat o atitudine relaxată, dar a vrut să pară extrem de sigur pe sine, ca un adevărat "cap de familie."

Această atitudine pozitivă afişată de cei doi nu le-a scăpat celor care îi urmăresc pe Instagram şi Facebook şi care au avut comentarii de genul:

"Fericirea are chipul vostru."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Florin Pastrama (@florinpastrama) pe

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit la“Ferma. Un nou început”, deşi făceau parte din tabere rivale, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. În timp ce erau încă în competiție; și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin.În iulie însă urmează ca Brigitte să îmbrace rochia de mireasă şi să îi jure iubire lui Florin în faţa lui Dumnezeu.

În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori: cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt şi cu Ilie Năstase. Înainte de a ajunge la altar cu Pastramă, Brigitte a decis să pună în vânzare apartamentul aflat pe malul mării, pe care l-a primit în dar de la Năstase.


Pe PRO TV PLUS puteţi vedea imagini de la cununia civilă a lui Brigitte cu Florin Pastramă:


FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ/ INSTAGRAM

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies