Când fermierul șef este nehotărât, trădarea ia locul strategiilor! Ana-Maria Ababei: "Da, regret decizia luată ieri"


	Când fermierul șef este nehotărât, trădarea ia locul strategiilor! Ana-Maria Ababei: "Da, regret decizia luată ieri"
Citeste mai mult despre: ferma, Ana Maria Ababei,
Autor: Cristina Răceală
Data: 29 Octombrie 2020

După cum Mihaela Rădulescu precizează: ”Echilibrul din casă devine tot mai dificil”. Aseară, fermierii au avut parte de cea mai mare surpriză a competiției: Ana Maria Ababei, fermierul șef al săptămânii, a decis să o trimită la duel pe Elena și să îl salveze pe Gabriel Toader, considerând că merită o a doua șansă. 

O alianță care părea perfectă între Anna Lesko, George Piștereanu, Andrei Stoica și Ana Maria Ababei a început să scârțâie! După ce au planificat fiecare detaliu al trimiterii lui Gabriel Toader la duel, decizia luată aseară de Ana a demonstrat că nimic nu este definitiv: nici măcar o prietenie bazată pe strategii. 

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 4.9 puncte de rating și 17.3% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 3.6 puncte de rating și 12.8% share.

Astăzi, Ana va începe să resimtă efectele deciziei ei și se va confrunta cu sentimentul de a fi lăsată pe dinafară: niciun coleg nu îi va mai vorbi! Deși va fi convinsă că a luat decizia corectă: ”Mi-am asumat decizia luată, deși mi-a fost foarte greu”, se pare că presiunea celor din jur o va duce la capătul puterilor și o va face să spună: ”Regret decizia luată ieri”. Ce se va întâmpla când Mihaela Rădulescu îi va da ocazia să vorbească, încă o dată, despre alegerea făcută și să stea iar pe gânduri despre cine merită să plece la luptă, aflăm în câteva ore!

Dacă în Ferma este o atmosferă extrem de încărcată înaintea luptei din această seară, cele două fete, Elena și Viviana, sunt pregătite să dea tot ce au mai bun. ”În seara asta o scot pe Elena”, va spune Vivi, decisă să demonstreze că a meritat locul lui George în concurs. Nici Elena nu este dispusă să renunțe și vrea să câștige cel de-al patrulea duel de eliminare: ”Am mai câștigat un duel cu Viviana, mai câștig unul”. Rezultatul pregătirii lor îl vedem diseară!

O ediție cu una dintre cele mai neașteptate întorsături de situație începe de la ora 21:30. O seară în care cuvântul definitoriu va fi ”trădarea” și în care Andrei Stoica va trage o dură concluzie: ”Fiecare dintre noi este un pion”, nu poate fi ratată!

Ferma. Orășeni vs Săteni

FULLSCREEN
Când fermierul șef este nehotărât, trădarea ia locul strategiilor! Ana-Maria Ababei: "Da, regret decizia luată ieri"
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies