Cel mai așteptat duel de forță a adus două eliminări neașteptate: „Mă întorc pregătită acasă”


	Cel mai așteptat duel de forță a adus două eliminări neașteptate: „Mă întorc pregătită acasă”
Autor: Iulian Ioncea
Data: 16 Octombrie 2020

”Ca om...îmi pare sincer rău”, acestea au fost cuvintele spuse de Gabriel Toader la finalul duelului de eliminare de aseară! Bogdan Stoica și Anda Adam au pierdut duelul cu Andrei Stoica și Elena Chiriac și au plecat acasă, cu capul sus și cu siguranța că au demonstrat că sunt niște luptători.

La final de drum, Anda Adam a ținut să amintească de fetița ei, la care i-a stat gândul de la un capăt la altul și la faptul că acest show a fost un nou început pentru ea: ”Aici m-am regăsit. Mă întorc pregătită acasă”. Bogdan și-a declarat dezamăgirea de a pleca acasă, încă din această etapă: ”Nu era drumul care mi doream să se termine aici”, a spus el. 

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 6.9 puncte de rating și 24% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 3.9 puncte de rating și 13.7% share.

Când toți fermierii au părăsit arena, Mihaela l-a cunoscut pe noul concurent: Augustin Viziru! Fără doar și poate, amintirea primului sezon i-a rămas și acum în minte, iar finalul care l-a lăsat fără marele premiu i-a dat puterea de a-și găsi forța pentru a o lua din nou de la capăt!  

Înaintea de prima zi în Fermă, Augustin a declarat: ”Ferma este un șoc social, iar indiferent cât de bine i-aș cunoaște din presă sau articole pe ceilalți concurenți, pentru că pe majoritatea nu-i știu personal, până nu interacționez cu ei, nu apuc să îmi formez vreo părere. Mi-a rămas acolo undeva faptul că am avut trofeul în mână...și mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să revin”. Cum va arăta traseul lui în competiție? Aflăm pe mai departe! 

De marți, noi provocări! Un nou concurent care va putea zdruncina alianțele deja existente! Nu ratați noile ediții ale celui mai puternic reality show: Ferma. Orășeni vs Săteni

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 18: Bogdan Stoica, declarații în exclusivitate după eliminare

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies