Cristina a decis! Servitorii saptamanii sunt Lucian Viziru si Corina Dragulescu

Cristina a decis! Servitorii saptamanii sunt Lucian Viziru si Corina Dragulescu
Data: 01 Aprilie 2015

Lucurile au luat o noua intorsatura la Ferma Vedetelor dupa discutiile aprinse din ziua precedenta. Chiar daca pare ca atmosfera s-a calmat, micile tachinari nu au incetat, iar faptul ca Lucian este din nou servitor a declansat spiritul protector al lui Augustin. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, 20:30 - 21:27, de peste 1.7 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:24 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.8 puncte de rating si 22.8% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.7 puncte de rating si 13.2% share. 

Dimineata a inceput intr-o nota amuzanta. Ionut, Augustin si Lucian au facut glume pe seama lui Dan si l-au imitat. Lucian a intrat foarte usor in personaj, dupa ce Dan i-a aratat cum sa se incarce cu energie de la soare, completand cu relica lui: “Tu ai ceva cu mine, Johnny!”. 

Nea Rata a fost nemultumit de faptul ca fermierii nu au respectat schita data de el pentru adapostul oilor si al porcilor, insa le-a oferit solutii salvatoare pentru a redresa constructia. Baietii s-au conformat la cele spuse de nea Rata si s-au apucat imediat de refacerea adapostului. Pentru a inveseli putin atmosfera, nea Rata le-a adus si vopsea colorata pentru a vopsi usile, stalpii si prin casa. 

In timp ce Ionut, Augustin, Dima si Lucian lucrau la adapost, Dan a vopsit impreuna cu Corina, insa el a continuat sa faca glume pe seama reprosurilor primite de la colegii lui si nu a scapat nicio ocazie pentru a bate apropouri. 

Iulia a venit in casa pentru a vedea pe cine va desemna Cristina sa fie servitorii saptamanii, insa pana sa se ajunga la decizie s-a deschis din nou discutia despre cearta de ieri. Concluzia a fost ca vor incerca sa se inteleaga si sa treaca peste diferente. Dan a fost chiar laudat de Dima pentru munca depusa la vopsit, iar Ionut a spus: “Suntem in grafic cu toate, asa ca ne putem permite. Cine vrea munceste, cine vrea se odihneste!”. 

Momente de tandrete, schimburi de complimente, dar si vestea divortului dintre Augustin si Doinita au fost cateva aspecte la care Iulia a fost martora. Nominalizarile pentru servitorii saptamanii au fost: Corina, Lucian, Augustin, care s-a autopropus pentru ca isi doreste sa doarma cu Corina; Dan, Vica si Ionut. Cristina a decis sa ii puna servitori pe Corina, deoarece este un om de incredere si foarte muncitor pe care se poate baza si pe Lucian, care nu a fost deloc surprins de alegerea ei. 

Vestea ca Lucian este din nou servitor l-a luat pe nepregatite pe Augustin si spiritul lui protector a luat amploare: “Singura mea slabiciune e fratele meu!”.

In episodul din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cine va fi servitorul propus pentru a intra la duel, in ce stadiu se afla constructia adapostului si de ce se inchina Augustin in fata lui nea Rata. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

FULLSCREEN
Cristina a decis! Servitorii saptamanii sunt Lucian Viziru si Corina Dragulescu
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies