Diana Belbiţă, tot mai schimbată şi mai încrezătoare: "Am trei vieţi"


	Diana Belbiţă, tot mai schimbată şi mai încrezătoare: "Am trei vieţi"
Data: 31 Mai 2019

După ieşirea din Fermă, Diana Belbiţă parcă a înflorit.
 
 

Se ocupă în continuare de activitatea sportivă, dar pune pe primul plan si latura personală. Chiar dacă nu a confirmat că ar avea o relaţie cu Marius Crăciun, tânărul devenit Fermierul Anului, Diana nici nu a negat această posibilitate: “Eu și Marius păstrăm legătura și după FERMA , așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am 3 VIETI: Cea pe care o traiesc, cea pe care cred ca o traiesc si cea pe care mi-o imaginez seara inainte sa adorm ???? Toate sunt uimitoare???????? #mylifemyrules • ☆Compleul meu ????Silver Fairy???? by @few_fashionistas ???? • #fewfashionistas #silver #freetime #dianabelbita

O postare distribuită de Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) pe

Tot cu eticheta #mylifemyrules, Diana a scris un alt mesaj pe reţelele de socializare, care descrie cel mai bine prezentul ei: “Am 3 VIEŢI: Cea pe care o trăiesc, cea pe care cred că o trăiesc şi cea pe care mi-o imaginez seara înainte să adorm! Toate sunt uimitoare! #mylifemyrules”.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Diana Irena Belbiță (@dianabelbita) pe

Diana Belbiţă e fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. 

ADMIR-O PE DIANA COMPLET SCHIMBATĂ, ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS!

Poţi vedea momente speciale din emisiunile preferate pe PRO TV PLUS:FOTO: INSTAGRAM

 

FULLSCREEN

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies