Dragos Mostenescu si Gratiela Duban sunt in pericol de eliminare la Ferma vedetelor


	Dragos Mostenescu si Gratiela Duban sunt in pericol de eliminare la Ferma vedetelor
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, eliminare, ProTV,
Data: 26 Aprilie 2018

Tania Popa a preluat conducerea la Ferma vedetelor, dupa ce Majda Aboulumosha a desemnat-o fermierul saptamanii in scrisoarea de adio. 

Odata cu numirea in functie, Tania a trebuit sa decida pe cine sa puna servitori. Dragos Mostenescu si Gratiela Duban au fost alesi pentru aceasta pozitie si sunt pericol de a fi trimisi la duel. 

EXCLUSIV protvplus.ro: pregateste-te de un nou episod "Ferma Vedetelor" urmarind ultimul episod integral gratuit aici!

Ziua lui Cosmin Natanticu nu a trecut neobservata! Astfel, dupa atata foame, ei au primit de la Monica un tort pe care l-au savurat din plin. Numirea Taniei ca fermier sef nu a fost primita bine de restul fetelor din ferma, care au considerat acest gest o tradare. Talismanul de imunitate a fost gasit intr-un final de Rona, iar acest lucru a dat peste cap strategiile Taniei, care voia sa o trimita la duel. 

In aceasta seara de la 21:30, telespectatorii vor vedea pe cine alege Tania sa trimita la duel: pe Gratiela sau pe Dragos, punandu-si astfel partenerul in pericol. Nea Rata ramane in ferma si se tine de sotii la adresa Taniei, insa nici ea nu se lasa mai prejos.

Cum va reactiona Rona la scrisoarea primita de acasa, cine se va lupta intr-un duel cu probe de forta, dar si cine va parasi Ferma vedetelor si marea cursa pentru 50.000 de euro, ramane de vazut, numai la PRO TV. 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies