Elena Chiriac, despre avansurile lui Paul Diaconescu: Nu cred că voi ieși din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii


	Elena Chiriac, despre avansurile lui Paul Diaconescu: Nu cred că voi ieși din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Septembrie 2020

Elena Chiriac a stârnit discuții aprinse la Ferma și a devenit cel mai antipatizat concurent din propria echipă, a orășenilor. Unul singur o are la inimă, însă ea n-are ochi pentru el.

Încearcă să-și creeze o imagine de dură, pentru a-i face pe adversarii din Ferma să se teamă de ea la dueluri. Însă, Elena Chiriac și-a arătat de câteva ori fragilitatea, mai ales în confruntările cu Andrei Stoica. A plâns cu sughițuri și i-a făcut pe toți ceilați să o antipatizeze pentru toanele ei.

A rezistat însă „asalturilor” venite din partea lui Paul Diaconescu, care i-a făcut ochi dulci încă din prima zi. Elena nu pare prea dornică să cedeze avansurilor acestuia.

Nu aș putea să mă simt amenințată de complimentele unor bărbați ca cei din Ferma. Mă bucur că îmi sunt văzute și apreciate calitățile. În cazul meu, oricât de mult glumim și râdem pe tema asta, nu cred că voi ieși din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii”, dezvăluie tânăra luptătoare pentru PROTV.RO. 

Obții mereu tot ce vrei?

Da. Când îmi doresc ceva cu adevărat, lupt. Aici vorbesc despre lucruri mărețe, importante, cum ar fi locul meu în Ferma. Îmi doresc să fiu aici și voi lupta pentru asta, indiferent de dificultățile care vor apărea pe parcurs. Sunt o luptătoare, nu renunț niciodată. Dacă îmi doresc ceva, muncesc și lupt până îl obțin.”

Elena, multiplă campioană națională de taekwondo WTF, spune că pentru ea ce a fost mai greu a trecut și că s-a adaptat acestui stil de viață auster. Cu această ocazie a descoperit ceva ce nu ar fi aflat dacă nu ar fi fost provocarea Ferma. Orășeni vs. săteni.

Acum văd cu adevărat ce contează în viață, cât de importantă este acceptarea și adaptarea cu puținul pe care îl avem. Cât de important este un gram de făină, o oră de somn sau un cuvânt. Transformarea mea devine tot mai vizibilă și sunt mândră. Îmi doresc ca oamenii din Ferma, dar și cei de acasă, să observe asta și să nu mai fiu judecată doar pe baza vârstei. Să vadă că și eu sunt un fermier bun. Îmi doresc și pot”, dezvăluie tânăra luptătoare.

Elena Chiriac: „Am copilărit printre animale”

Deși face parte din echipa orășenilor, Elena Chiriac este familiarizată cu viața la țară. Familia ei deține o pensiune la Curtea de Argeș, care pe vremuri a fost casa bunicilor. 

În copilărie, în curtea noastră era un iaz de pește, rațe, găini, prepelițe și porumbei. Am copilărit printre animale, dar fiind crescută în capitală, nu eram fascinată de orice animal, în afară de pisici, câini sau iepuri. De asemenea, nu luam parte la niciun fel de activitate legată de animale”, se confesează Elena Chiriac.

Care sunt privațiunile de la fermă care te scot din minți? Ce ți-ai dori să ai și nu primești?

Ciocolata, sunt o mare fană a ciocolatei și îmi lipsește tare mult. Bineînțeles, mi-ar plăcea să pot lua legătura cu familia mea. Îmi este foarte dor de ei, le simt lipsa în fiecare zi și m-ar ajuta incredibil de mult să pot vorbi cu ei”, mai spune tânăra.

Fotografii: PRO TV

Urmărește aventurile concurenților de la Ferma și pe Facebook și Instagram!

FULLSCREEN
Elena Chiriac, despre avansurile lui Paul Diaconescu: Nu cred că voi ieși din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies