Ferma. În plus – Vali Bărbulescu a avut-o ca invitată pe Magda, cea mai bună prietenă a Giuliei Nahmany


	Ferma. În plus – Vali Bărbulescu a avut-o ca invitată pe Magda, cea mai bună prietenă a Giuliei Nahmany
Data: 16 Septembrie 2020

Cum ne-a obișnuit în fiecare ediție de Ferma. În plus, Vali Bărbulescu, gazda emisiunii, aduce invitați care au legătură directă cu Ferma sau cu concurenții care se află în show.

De data aceasta, invitată a fost Magda, prietena cea mai bună a Giuliei Nahmany. După cum s-a putut vedea în ultimele episoade, Giulia a trecut printr-o perioadă destul de neobișnuită pentru ea. S-a simțit trădată, exclusă din grup, iar apoi a fost trimisă să trăiască în condiții pe care nu le-a mai întâlnit. 

Magda spune despre Giulia că este o femeie foarte puternică și că are încredere în ea, cunoscând-o foarte bine: "Am ajuns să ne cunoaștem foarte bine. În momentul în care Giulia mi-a spus că vrea să participe i-am zis că o susțin. Pe mine m-a sunat prima să-mi spună. Eu sunt sora pe care nu a avut-o."

În continuarea emisiunii, Magda și Vali Bărbulescu au comentat cele mai importante momente care s-au întâmplat în prima ediție a acestei săptămâni din Ferma, inclusiv despre intrarea Alinei Pușcău în Tabăra Bandiților.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies