Ferma. Orășeni vs Săteni. Premiera noului sezon are loc marți, 8 septembrie, ora 21:30!


	Ferma. Orășeni vs Săteni. Premiera noului sezon are loc marți, 8 septembrie, ora 21:30!
Data: 07 Septembrie 2020

Doar o zi a mai rămas până la premiera unui sezon neașteptat, unui sezon mai dur și mai intens: Ferma. Orășeni vs Săteni. 8 orășeni care nu-și văd viața de zi cu zi fără agomerație și oportunitățile pe care le asigură orașul și 8 săteni care nu ar putea renunța la liniștea și libertatea de acasă, vor fi protagoniștii acestui sezon. 

Mihaela Rădulescu, gazda Ferma, ne va prezenta cele mai noi peripeții ale fermierilor de trei ori pe săptămână: marțea de la 21:30, miercurea de la 22:30 și joia de la 21:30. Cristi Bozgan, specialistul în tehnici de supraviețuire, ne va surprinde cu unele dintre cele mai dificile antrenamente pentru concurenți. 

Andrei Stoica, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, George Burcea, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și Anisia Gafton sunt cei 8 săteni care vor să demonstreze că toate experiențele lor de viață, de până la acest moment, îi vor ajuta să reziste până în ultima zi. 

Orășenii care au decis să lase tehnologia deoparte și să descopere stilul de viață din Fermă sunt: Elena Chiriac, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Anda Adam, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău și Cezar Ouatu. 

Întrebarea care stă pe buzele tuturor, aceea de a afla cine va câștiga marele premiu de 50.000 euro, își va găsi răspunsul la capătul unei experiențe de neuitat, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. 

În plus, acest sezon, aduce în fiecare marți, miercuri și joi, la finalul emisiunii, un show exclusiv online, pe PRO TV PLUS: Ferma. În plus, prezentat de Vali Bărbulescu care va descoperi cele mai tari secrete și va discuta cu invitații lui despre modul în care fac față fermierii provocărilor cotidiene. Premiera emisiunii va avea loc astăzi cu Mihaela Rădulescu, în rolul de invitată specială. 

Ferma. Orășeni vs săteni! Nou sau Vechi? Modern sau Tradițional? Cine va învinge și cine va ceda în această luptă? Aflăm în cel mai puternic sezon al reality show-ului!

Ferma. Orășeni vs Săteni

Vezi și: „FERMA. Orășeni vs.săteni” debutează pe 8 septembrie, la PRO TV! Noi imagini din show-ul toamnei

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies