Fermierii au votat! Lucian Viziru intra la duel

Fermierii au votat! Lucian Viziru intra la duel
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, duel, Lucian Viziru,
Data: 02 Aprilie 2015

Dupa doua saptamani petrecute la Ferma Vedetelor, Lucian a fost ales in unanimitate de concurenti sa intre la duel. Printre motivele nominalizarii lui s-a regasit si faptul ca inca nu a demonstrat ca isi doreste cu adevarat sa fie acolo, insa sentinta de la merge la duel nu l-a luat deloc prin surprindere. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, 20:31 - 21:23, de 2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 20:49 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.8 puncte de rating si 23.4% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.1 puncte de rating si 12.4% share. 

Ziua a inceput cu Dan si Lucian care au dezbatut subiectul duelului si pe cine ar alege Lucian in eventualitatea in care va fi ales. Deja resemnat, Lucian i-a raspuns evaziv si, mai in gluma, mai in serios, i-a dat se inteles ca se asteapta sa fie primul duelist. 

Doinita a redecorat toaleta din curte in timp ce Augustin, Ionut si Dima au conturat adapostul animalelor. Dan si Lucian au facut curatenie la vaci, iar Cristina Vica si Corina au fost de serviciu la bucatarie.  

Cand a vazut adapostul animalelor, nea Rata a exclamat: “Ma doare sufletul putin! E cam stramb!”, “E terenul stramb, nu cosmelia!” a replicat Ionut. In concluzie, nea Rata l-a incurajat: “Hai ca e treaba buna, nu te mai speria!”. Nea Rata le-a adus unelte, cafea, lana si un ciocan. Cand a vazut ciocanul, Augustin s-a inchinat in fata lui si i-a spus: “Esti imparat nea Rata!”. Dupa nazdravania cu negustorul, fermierii au inceput sa il intrebe pe insistent pe nea Rata cand mai vine pe la ei si au promis ca de data aceasta nu il vor mai jefui.     

Iulia Vantur a intrebat toti fermierii ce au invatat nou despre ei la Ferma Vedetelor pana acum. Unii au realizat ca au devenit mai toleranti, altii ca s-au obisnuit cu lipsa lucrurilor de care se credeau dependenti, au vazut ca se poate trai si altfel. Insa, din nou s-a deschis subiectul certurilor dintre baieti si Dan, iar cel din urma a decis sa doneze premiul cand va ajunge in finala. Afirmatia lui a deranjat pe toata lumea pentru ca a presupus ca va ajunge in finala: “Este ultima persoana la care ma astept sa castige premiul. Si asta nu e o jignire, e rezultatul actiunilor tale de pana acum!”– a spus Ionut.  Intr-un final fermierii au ingropat securea, si-au dat mana cu totii pentru o ferma mai puternica si s-au impacat. 

In momentul deciziei primului duelist, toti concurentii l-au votat in unanimitate pe Lucian pentru a intra la duel, iar Cristina a confirmat. Motivul de baza a fost faptul ca este nou venit, insa Lucian si Augustin anticipasera deja aceasta decizie: “Parerea mea este ca in continuare sunt privit ca un outsider, ca am venit cu trei saptamani mai tarziu decat restul gastii si am de punctat niste lucruri!”– a declarat Lucian. 

In episodul din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea la ce intelegere ajunge Ionut cu nea Rata, ce joc le propune Iulia, dar si pe cine va provoca Lucian la duel. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

FULLSCREEN
Fermierii au votat! Lucian Viziru intra la duel
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies