Florin Pastramă, tot mai gelos! Ce şi cine îl deranjează din ce în ce mai tare în Fermă?

24 Aprilie 2019, 12:22


	Florin Pastramă, tot mai gelos! Ce şi cine îl deranjează din ce în ce mai tare în Fermă?
Autor: Cristina Mazilu
Data: 24 Aprilie 2019

“Da, sunt gelos”, a recunoscut Florin Pastramă în faţa lui Brigitte!

S-a simţit deranjat şi ameninţat de Matei Negrescu, modelul de 31 de ani recent venit în Fermă şi i-a interzis lui Brigitte să mai aibă vreo legătură cu tânărul.  Deşi iubita lui nu s-a supărat, ba chiar s-a simţit flatată, Forin nu s-a liniştit şi a continuat să stea cu ochii pe cel pe care îl consideră rival.
 
Orice cuvânt rostit de Matei, care o vizează pe Brigitte, îl enervează pe Pastramă. Când Matei a propus-o pe aceasta ca fermier-şef, Florin s-a şi enervat:  “Matei asta, cât de curand, îl invit un pic la duel, cred ca vrea sa ajunga acasa mai repede.”  
Mihaela Rădulescu i-a luat apărarea lui Matei:  “Lasă omul în pace, ce, se uită după Brigitte?” Pastramă a explicat : “Au făcut baie împreuna.” Şi, deşi atât Mihaela, cât şi Brigitte, au încercat să îi explice că nu există motive reale de gelozie, el a ţinut-o pe a lui. 

Cert e că, orice ar face şi ar zice Matei, Pastramă îi caută nod în papură. Mai nou, se simte deranjat de ţinuta tânărului : “Nu mi se pare normal să umble prin casă numai în chiloţi sau în pantaloni scurţi. Ce dacă are câteva pătrăţele pe abdomen? “


 

Cert e că, aşa cum între Zmărăndescu şi Moroşanu se prefigurează un război, poate chiar duel, al greilor, între Matei şi Florin se anunţă unul al... cuceritorilor!

FOTO: INSTAGRAM

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO