George Burcea, dezvăluiri în exclusivitate despre fosta soție: "A avut grijă să mă dea în gât la poliție"

Data: 16 Septembrie 2020

În urmă cu câteva luni, George Burcea și soția lui au decis să se despartă. Deși au fost spuse multe cuvinte la nervi, George rareori a dorit să vorbească despre această situație.

Cum Ferma le oferă trăiri intense concurenților și cele mai ascunse gânduri și sentimente ies la iveală, George Burcea a hotărât să dezvăluie și partea lui de adevăr în legătura cu mariajul său. 
 

"A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. 

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc", a spus George Burcea.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus


FULLSCREEN
George Burcea, dezvăluiri în exclusivitate despre fosta soție: "A avut grijă să mă dea în gât la poliție"
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies