George Burcea, noi dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut: „S-au acumulat chestii”

Autor: Iulian Ioncea
Data: 12 Octombrie 2020

Fără doar și poate, George Burcea este unul dintre personajele care au reușit să iasă în evidență la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, datorită atât probelor pe care le-a câștigat, cât și a relației pe care a început-o cu Viviana.

Mai mult decât atât, vedeta din echipa sătenilor a făcut și unele dezvăluiri despre viața lui private, informații pe care publicul larg le-a auzit în premieră. Întrebat de Viviana de ce s-a despărțit de soția lui, George Burcea nu s-a ferit să îi răspundă frumoasei brunete.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a spus, printre altele, George Burcea.

Toate dezvăluirile făcute de George Burcea pot fi urmărite în clipul de mai sus, de la min 05.00


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies