George Piștereanu, unul dintre orășenii din Fermă, iubitor de adrenalină! În ce moduri surprinde


	George Piștereanu, unul dintre orășenii din Fermă, iubitor de adrenalină! În ce moduri surprinde
Data: 24 Septembrie 2020

La 29 de ani, George Piștereanu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din generația tânără, dar este și un pasionat de adrenalină, de sport și de experiențe noi.

O mare parte din pozele sale de pe Instagram îl prezintă fie pe motor, fie la arte marțiale, zburând cu parapanta sau cu planorul.
 
Așa că nu e de mirare că a intrat în Ferma-orășeni vs săteni.  George Piștereanu chiar și-a anunțat participarea în Fermă cu un mesaj pe Facebook:
 
“BOOM! Abia așteptăm să va pot împărtăși faptul că particip la Fermă. Un nou început ! Cine știe prin ce încercări trec eu în timp ce citiți mesajul meu, dar să îmi țineți pumnii, da ? Abia aștept să mă cunoașteți mai bine în această experiență autentică. Între timp, chiar dacă eu nu am telefon și sunt izolat de voi, veți vedea în continuare postări pe conturile de social media și aștept încurajările voastre."
Anul acesta, în Fermă, au intrat alături de George Piștereanu Bogdan Stoica, Elena Chiriac, Giulia Nahmany, Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu în echipa orășenilor și Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton, Gabriel Toader, Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei în echipa sătenilor.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: GEORGE PIȘTEREANU INSTAGRAM

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies