INTERVIU Paul Diaconescu, despre experiența sa în Ferma. Orășeni vs Săteni. "Aș repeta-o oricând"


	INTERVIU Paul Diaconescu, despre experiența sa în Ferma. Orășeni vs Săteni. "Aș repeta-o oricând"
Citeste mai mult despre: Paul Diaconescu, ferma,
Autor: Cristina Răceală
Data: 23 Octombrie 2020

Chiar dacă a avut mai multe conflicte în show și a reușit să atragă antipatii, Paul Diaconescu recunoaște că experiența din Fermă nu se compară cu nimic din ceea ce a trăit până acum. Paul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate.

Ce a însemnat pentru tine experiența Ferma? Ai repeta-o?

"O călătorie de 5 săptămâni înspre centrul de comanda neuronal, am învățat atât de multe despre autocontrol, încât automat devine o lecție pe care aș vrea să o împărtășesc multora.  Unică și deosebită experiența, pe care aș repeta-o oricând."

Dacă te-ai putea întoarce în timp, ai schimba ceva din parcursul tău în show? Ai vreun regret?

"Regret că nu m-am menajat înaintea duelului cu Burcea. Puteam să fentez puțin regulile și să încerc să mănânc puțin mai mult sau să dorm o oră, în plus, dimineața. Simt că am fost mult prea obedient și m-am neglijat, iar la duel amețeam. Regret mai ales că nu am fost mai concentrat pe partea a doua a probei eliminatorii, la puzzle."

În ce relații o să rămâi cu George Burcea, în condițiile în care ați avut un conflict, iar tu îl credeai prieten?

"Rămân în relații deschise și cu speranța că vom lucra împreună pe mai departe indiferent de ce a fost în Ferma. Iar dacă nu va fi așa, atunci voi respecta lipsa lui de respect în ceea ce mă privește. Deocamdată am fost împăciuitor și am iertat." 

Toți am observat că la început ai fost atras de Elena Chiriac. Ce s-a schimbat pe parcurs?

"Pe parcurs am înțeles că nu vom putea fi într-o relație. Diferența de vârsta și lipsa ei de experiență au făcut ca noi să ne depărtăm. Evident, o simpatizez și îi apreciez calitățile, clar că sunt ușor atras de ea în continuare, dar în experiența acces limita, nu aveam chef de Amor. În afară de primele zile, când încă eram odihniți și cu chef de poezie. Ușor, ușor entuziasmul ne-a scăzut. :) "

Cum a fost reîntoarcerea acasă? Ți-a lipsit în primele zile viața din Ferma?

"Dacă în prima seara am acceptat lejer înfrângerea, a doua zi am început să regret cu adevărat părăsirea concursului. Era un soi de plictis în activitățile cotidiene de care am scăpat greu. Apoi nu am știut nici codul de deblocare al telefonului până înspre amiaza celei de-a doua zi. Eram rupt de realitate și mi-era dor de Ferma. Sentiment care a trecut greu, după două săptămâni."

Ce ai fi făcut cu banii dacă ai fi câștigat acest sezon?

"Plecam în America să mă înscriu la agenții de casting. Încă sper să joc în filme în engleză."

Cine crezi că are mari șanse să câștige titlul de "Fermierul anului" și premiul de 50.000 de euro?

"Elena și Andrei, clar. Deși, acum cu noul intrat, încep să mă tem pentru ei, cunoscându-l destul de bine pe Viziru cu care am filmat 6 luni, zi de zi, pentru serialul ,,Îngeri Pierduți”, unde eram verișori primari."

FULLSCREEN
INTERVIU Paul Diaconescu, despre experiența sa în Ferma. Orășeni vs Săteni. "Aș repeta-o oricând"
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies