Licitație inedită în Fermă. Cine a fost cel mai norocos concurent

Autor: Diana Oprea
Data: 04 Noiembrie 2020

Fermierii vor avea parte de cea mai importantă licitație a acestui sezon. Mihaela Rădulescu le va propune o serie de elemente pe care aceștia le vor putea cumpăra cu banii obținuți din misiunile precedente.

Spre exemplu, Ana-Maria Ababei a licitat cel mai mult pentru a fi Regina Fermei pentru o zi. Titlul cumpărat îi va permite să facă tot ce dorește: să doarmă cât vrea, să mănânce când vrea, fără să se supună la reguli. 

Anna Lesko a licitat mai mult decât ceilalți pentru a beneficia de ”informații confidențiale”, în cazul în care se va afla la duel, iar Andrei Stoica a obținut oportunitatea de a le trimite un video celor dragi de acasă. 

Pentru ”un secret” au licitat Andrei Stoica și Augustin Viziru, cel din urmă oferind mai mulți bani.

Tot timpul în viață ce e la vedere și se realizează nu se compară niciodată cu ceva secret. Ceva secret poate să fie ceva extraordinar care să răstoarne situația complet și să dea lucrurile peste cap”, consideră Viziru. 

Se pare totuși că cel mai norocos a fost George Piștereanu care și-a păstrat bănuții pentru un premiu foarte important: ”duel”. Cardul câștigat îi va permite să trimită la duel un alt concurent, în orice moment al competiției. De asemenea, va putea salva un fermier desemnat duelist înlocuindu-l cu oricare ceilalți concurenți. 

Urmărește materialul video de mai sus.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies