Patrizia Paglieri a parasit Ferma vedetelor. Tania Popa a castigat primul ei duel!


	Patrizia Paglieri a parasit Ferma vedetelor. Tania Popa a castigat primul ei duel!
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, Tania Popa,
Data: 06 Aprilie 2018

Inca un duel feminin a s-a desfasurat ieri seara, la Ferma vedetelor

Dupa ce saptamana trecuta Patrizia a invins-o pe Wanda la duel, saptamana aceasta a primit o noua nominalizare din partea lui Catalin Neamtu, fermierul saptamanii. Patrizia a provocat-o la duel pe Tania Popa, concurenta abia intrata in ferma, care a avut avantajul de a fi odihnita, cu forte proaspete si care a reusit sa castige duelul!

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.6 puncte de rating si 26.1% share. Peste 1.4 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:29, peste 2.1 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti.

Duelul dintre Tania Popa si Patrizia Paglieri a fost unul distractiv, ce a imbinat forta cu indemanarea! Patrizia a pierdut duelul dupa ce Tania a castigat doua probe consecutiv. Majda si Rona au incercat sa ingroape securea razboului, iar noii fermieri au pus umarul serios la munca.

Sambata aceasta, la 19:30, la PRO 2, Patrizia Paglieri vine in platoul emisiunii Ferma dupa perdea pentru a dezbate alaturi de Andreea Ibacka si Octavian Strunila toate lucrurile nevazute din Ferma vedetelor. DJ Wanda, concurenta pe care Patrizia a trimis-o acasa in urma cu o saptamana va fi alaturi de ea.


Imagini nedifuzate, parcursul Patriziei la ferma, relatia cu ceilalti concurenti, ce parere si-a facut despre noii fermeri, cum a fost revenirea acasa, cum va raspunde la mesajele telespectatorilor, dar si daca s-a impacat cu Wanda, ramane de vazut numai la PRO 2.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies