Paul Diaconescu din Ferma, fotografii în care e greu de recunoscut, dintr-o altfel de viață


	Paul Diaconescu din Ferma, fotografii în care e greu de recunoscut, dintr-o altfel de viață
Autor: Cristina Mazilu
Data: 24 Septembrie 2020

Intrat în echipa orășenilor, Paul Diaconescu este unul dintre curajoșii care acceptă provocare după provocare în noul sezon al Fermei.

Paul a visat mereu să fie actor și a jucat în piese de teatru încă din clasele primare. Puțini știu însă că a lucrat doi ani în Londra în domeniul foundraising-ului, unde a fost și premiat. În acea perioadă, Paul a trăit o viață cu totul altfel de cea de acum. Inclusiv fizic, actorul era foarte diferit, după cum arată câteva poze de pe contul său de Instagram.

Cum motivul pentru care plecase ințial la Londra, la 26 de ani, a fost să lucreze în domeniul actoriei acolo, Paul a renunțat la foundrainsing și s-a întors în țară:

În 2018 a jucat în serialul “Triplusec”, de la PRO TV și a interpretat rolul lui Vlad, instructorul de fitness. În Fermă a intrat ca reprezentant al vieții urbane, fericit că această nouă ipostază i-a oferit posibilitatea de a se bucura de viață chiar și în perioada pandemiei:

”Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar in Vamă. :(”


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:FOTO: INSTAGRAM PAUL DIACONESCU

FULLSCREEN
Paul Diaconescu
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies