Pentru prima oară în fermă, Diana Belbiță intră la duel de eliminare!


	Pentru prima oară în fermă, Diana Belbiță intră la duel de eliminare!
Citeste mai mult despre: Diana Belbita, ferma un nou inceput,
Autor: Redactia
Data: 25 Aprilie 2019

De la începutul Ferma – Un nou început!, Diana Belbiță a fost una dintre cele mai evitate fete la duel.

Cu experiența și toate medaliile câștigate, Diana este, într-adevăr, un adversar redutabil pentru oricare altă concurentă din fermă. Însă Moroșanu a decis că este momentul ca Diana să se confrunte cu una dintre celelalte fete. Dacă a fost o strategie bună și foștii fermieri vor reuși să elimine un bandit... rămâne de văzut în această seară, de la 21:30! Chiar Diana spune: “Moro nu mă trimite acasă, mă trimite la un război pe care știe că am să-l câștig!”

În Săptămâna Mare, surprizele se țin lanț: Feli intră în fermă, le va cânta fermierilor cele mai îndrăgite piese și îi va ajuta să uite, pentru o perioadă, de orice alianțe, strategii sau dușmănii.

Ferma – Un nou început!, lider de audiență marți seara!

Miercuri seara, Ferma – Un nou început! a fost lider absolut pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat, cu 9.3 puncte de rating și 26.6% share, în timp ce televiziunea de pe locul secund a obținut 7.0 puncte de rating și 20.1% share. La nivel național, peste 1.5 milioane au urmărit ediția de miercuri seara. În minutul de aur de la ora 22:43, aproximativ 1.8 milioane de români urmăreau aventurile fermierilor.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

FULLSCREEN
Pentru prima oară în fermă, Diana Belbiță intră la duel de eliminare!
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies