Petrecere de zile mari în Ferma - Un nou început! De la petrecere, fermierii pleacă la duel


	Petrecere de zile mari în Ferma - Un nou început! De la petrecere, fermierii pleacă la duel
Citeste mai mult despre: ferma, duel Ferma, petrecere,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 14 Martie 2019

Cum se pregătesc concurenții pentru duelul din seara aceasta de la Ferma – Un nou început? Cu șampanie la roabă, ținute de gală, defilări de modă, spirite încinse și mișcări de dans!

În această seară, imediat după Las Fierbinți, toți ochii vor fi pe două evenimente importante în fermă: ziua lui Brigitte Năstase și noul duel de eliminare.

Muncesc ca o sclavă de ziua mea! Nimeni nu mă ajută! - în stilul clasic, Brigitte își începe ziua cu lacrimi și reproșuri, care nu vor fi prea luate în seamă de colegii ei din fermă. Pentru ca petrecerea să fie cât mai spectaculosă și iesită din comun, Mihaela Rădulescu le vine în ajutor tuturor fetelor și le pune la dispozitie hainele din garderoba personală! Cum vor arăta fetele în hainele Mihaelei vom vedea în această seară la Ferma – Un nou început! După petrecere, concurenții trebuie să se refacă cât mai repede, pentru că nu au mult timp la dispoziție și vor merge din nou în arena de duel. Pe cine va alege Otilia ca oponent la duel?

De la 21:30, Ferma - Un nou început! aduce noi discuții în fermă: alianța celor de la cabană va începe să se clatine! 

Ferma – Un nou început!, lider de audiență  cu ediția de miercuri seară!

Cei 13 concurenți din Ferma. Un nou început! au fost urmăriți cu interes de români miercuri seară. PRO TV a fost lider de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și national. La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Ferma - Un nou început! a fost lider de audiență cu 7.2 puncte de rating și 20.7% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 5.8 puncte de rating și 16.6% share. 

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă. 

Ferma - Un nou început!

FULLSCREEN
Petrecere de zile mari în Ferma - Un nou început! De la petrecere, fermierii pleacă la duel
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO