Piratii Elena Lasconi, Roxana Nemes, Denis Stefan si Vasile Calofir au intrat aseara in Ferma Vedetelor

Data: 06 Aprilie 2016

In editia de aseara, fermierii romani au avut sansa de a se scalda in apa Marii Mediteranei. Nea Rata i-a recompensat pentru indeplinirea sarcinilor cu o scurta evadare din ferma, care a inclus si o sesiune de masaj.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:31 - 21:37. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:33, a reunit peste 1.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8 puncte de rating si 21.2% share.

Editia a debutat cu surpriza facuta de Nea Rata concurentilor: o vizita la Marea Mediterana si o sedinta de masaj pe malul marii. Dupa ce s-au jucat in apa limpede, concurentii s-au intors la ferma, unde Iulia a venit sa le dezvaluie noul fermier sef. La iesirea din competitia pentru titlul de Fermierul anului, AMI a nominalizat-o pe Sorana pentru a conduce ferma. Nominalizata a avut sarcina de a alege cei doi servitori ai saptamanii: Mircea N. Stoian si Maria Constantin. 

Surpriza cea mare a editiei de marti a fost calul troian poposit din senin la poarta fermei. 4 pirati se aflau ascunsi in cal: Elena Lasconi, Roxana Nemes, Denis Stefan si Vasile Calofir. Cei 4 au fost extrem de bine primiti de fermieri, bucuria fiind vizibila pe fetele tuturor. Cei 4 pirati veniti in ferma au avut provocarea de a-si castiga imunitatea, care le asigura un loc in ferma departe de duel. Asadar, Iulia a provocat-o pe Soarana, fermierul sef, la un duel cu unul dintre pirati. Aceasta l-a ales adversar pe Vasile, cu care s-a duelat intr-o proba de echilibru. Vasile a reusit s-o dezechilibreze pe Sorana de doua ori, castigand duelul barnei si, implicit, imunitate pentru toti cei 4 pirati.

Pentru a-si face o intrare cum se cuvine in ferma, piratii au venit cu bunatati pentru concurentii aflati deja in competitie: cafea, vin si alimente. Incercarea celor 4 de a se integra bine inca din prima zi a fost rasplatita cu sarcini stricte de la fermierul sef: Roxana si Elena au spalat vasele, iar Vasile si Denis au facut echipa cu Paul, Octavian si Marcel pentru amenajarea curtii. Surprizele n-au contenit sa apara in editia de aseara, Nea Rata aducandu-le fermierilor inca doua animale - o magarita si un manz. Fermierii au fost extrem de incantati de prezenta celor doua simpatice animale! 

Editia s-a incheiat cu alegerea primului duelist al saptamanii. Sorana l-a nominalizat pe Mircea N. Stoian, care va avea sarcina sa-si aleaga diseara adversarul. Diseara, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari noi peripetii ale concurentilor din Cipru, dar si un duel spectaculos! 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies