Riscă Moroșanu să-și piardă toți aliații din fermă? Aflăm diseară, de la ora 21:30, la PRO TV


	Riscă Moroșanu să-și piardă toți aliații din fermă? Aflăm diseară, de la ora 21:30, la PRO TV
Citeste mai mult despre: ferma, Catalin Morosanu, Catalin Zmarandescu,
Autor: Alexandru Irimia
Data: 18 Aprilie 2019

În această seară de la 21:30, războiul dintre tabăra fermierilor și a bandiților devine din ce în ce mai evident!

Aliat cu bandiții, Zmărăndescu își dorește puterea supremă în fermă și și-a anunțat colegii că va lupta pentru marele premiu de 50.000 mii euro, indiferent de modul cum o va face. Odată ajuns fermier șef, Zmărăndescu dă cărțile pe față, iar principalul său rival este, bineînțeles, Moroșanu.

Zmărăndescu a pornit un atac psihologic asupra lui Moroșanu: l-a învins cu ușurință în duelul de marți, iar acum l-a ales pe Silviu, cel mai bun prieten al lui Moroșanu, să meargă la duel. Însă asta nu este tot, Zmărăndescu pare că are pregătită o listă cu lucrurile care l-ar enerva sau supăra pe Moro! În această seară, de la 21:30, la Ferma – Un nou început!, Zmărăndescu pregătește lovitura de grație: influențat de bandiți, fermierul șef își dorește să sacrifice cocoșul fermei, știind clar că asta îl va enerva și mai tare pe Moroșanu. „Tăierea cocoșului e un atac la adresa mea”, va spune Cătălin Moroșanu.

În această seară de la 21:30, vom afla dacă planul lui Zmărăndescu de a destabiliza gașca lui Moroșanu va da roade, dacă cocoșul fermei va cânta în continuare în fermă, dar și pe cine va lua Silviu Țolu la al treilea său duel de eliminare.

Ferma – Un nou început!, lider absolut de audiență miercuri!

Ediția Ferma – Un nou început! de miercuri a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, PRO TV a condus topul 8.0 puncte de rating și 23.7% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care obținut 5.4 puncte de rating și 16.0% share. La ora 23:16, aproximativ 1.3 milioane de români urmăreau la nivel național ultimele momente al duelului senzual la care au participat fetele.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

FULLSCREEN
Riscă Moroșanu să-și piardă toți aliații din fermă? Aflăm diseară, de la ora 21:30, la PRO TV
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO