Situația devine tensionată în Fermă, iar strategiile se schimbă! Augustin Viziru: "Jocul ăsta te frustrează, te enervează"


	Situația devine tensionată în Fermă, iar strategiile se schimbă! Augustin Viziru: "Jocul ăsta te frustrează, te enervează"
Citeste mai mult despre: ferma, Augustin Viziru,
Data: 30 Octombrie 2020

Cine credea că a înțeles toate strategiile din Fermă, a realizat în urmă cu două zile că s-a înșelat! După ce Ana Maria Ababei a produs șocul săptămânii și a trimis-o la duel pe Elena Chiriac, telespectatorii au văzut aseară cum lucrurile se pot schimba de la o zi la alta!

După ce a fost trasă la răspundere întreaga casă pentru decizia ei, fermierul șef a decis: ”Regret decizia luată. Gabi merge la duel”. 

În premieră în istoria concursului, o astfel de decizie a fost schimbată și când Elena și Viviana au intrat în arenă, au primit o veste care le-a lăsat fără cuvinte: ”Duelul vostru s-a anulat. Mergeți în gradenă”. Locul lor în luptă a fost luat de Gabriel Toader și Andreea Antonescu, cei care au reușit să ofere publicului prima luptă în trei runde!

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 6.0 puncte de rating și 19.6% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4.4 puncte de rating și 14.2% share.

Andreea a câștigat duelul cu Gabi și a oferit o nouă surpriză: este prima fată care a învins un băiat la duelul de eliminare! Iar acest lucru a fost imediat sesizat de Andrei Stoica: ”Să câștigi în fața unui bărbat este important. A devenit un jucător de valoare!”. Însă lucrurile nu s-au oprit aici! Mihaela Rădulescu i-a întrebat pe toți dacă Gabi merită o nouă șansă... și aceștia au decis că DA! Astfel, duelul s-a încheiat fără nicio eliminare, iar săptămâna viitoare îi așteaptă duel cu dublă eliminare. 

Nicio decizie nu aduce liniștea, asta e clar! Întorși în casă, cei care formau o strânsă alianță s-au întors unii împotriva altora. Andrei și George au decis că atât Anna Lesko, cât și Ana Ababei le-au trădat așteptările și nu merită încrederea lor. ”Ele erau sigure că Gabi va ieși și ca să dea bine la camere, au ridicat mâna”, a declarat Piștereanu, total dezamăgit de cele pe care le-a considerat aliate.  

Într-o Fermă în care trădarea plutește în aer, neîncrederea în suflete și sentimentul de dezamăgire pe buze... nimeni nu mai pare în siguranță! Cine va câștiga rolul de fermier șef în acest context al dezbinării, cine va pleca acasă săptămâna viitoare și ce noi alianțe se vor forma, aflăm în următoarele ediții ale celui mai provocator sezon al reality show-ului Ferma. Orășeni vs Săteni.

FULLSCREEN
Situația devine tensionată în Fermă, iar strategiile se schimbă! Augustin Viziru: "Jocul ăsta te frustrează, te enervează"
  • /

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies