Vali Bărbulescu, prezentatorul Ferma În PLUS: ”Voi aduce acele momente pe care nu le văd la TV. Rupem internetul!”


	Vali Bărbulescu, prezentatorul Ferma În PLUS: ”Voi aduce acele momente pe care nu le văd la TV. Rupem internetul!”
Citeste mai mult despre: Vali Bărbulescu, Ferma in plus,
Data: 07 Septembrie 2020

Marți, 8 septembrie, începe mult-așteptatul show al toamnei la PRO TV, ”Ferma: Orășeni vs.săteni”, în care concurenții se vor întrece pentru marele premiu de 50.000 de euro. Marți, miercuri și joi, imediat după episodul de la TV, pe www.protvplus.ro, Vali Bărbulescu vine cu show-ul ”Ferma În PLUS” care va aduce ”acele momente" pe care telespectatorii nu le văd la TV, nu le citesc în ziare și nu le află de la la vecinii de palier”. 

Cum este să te întorci în Ferma, dar fără emoțiile și dramele pe care le trăiește un concurent?

Fără emoții, zici?? Mi s-au înmuiat picioarele când am ajuns iar în arenă și mi-au dat lacrimile când am intrat în casă. Chiar dacă era diferită de a noastră, acel "feeling" m-a copleșit!

Ai văzut noii concurenți. Ai preferați? Ai paria pe cineva, așa, la prima vedere?

Da, cred că sunt mulți concurenți cu potențial! Aș paria pe Gabriel Toader și Elena Chiriac, la o primă vedere. Abia aștept să aflu mai multe despre fiecare dintre ei. 

Acum, când te gândești la ce a fost în ”Ferma”, când erai tu concurent, regreți că nu ai făcut ceva? Sau că ai făcut?

Ooooo, daaaaa! Regret că m-am dus super naiv și nu am apelat la strategii de la bun început. Sinceritatea nu a fost cel mai bun aliat al meu atunci. Cumva regret că bandiții au fost prea "cuminți" cu ceilalți. Dacă înțelegi ce zic (râde). 

Mai ții legătura cu cineva dintre foștii tăi colegi din Ferma? Când v-ați văzut ultima oară?

Da, am ținut legătura cu majoritatea! M-am revăzut cu ei în multe ocazii de atunci: au venit când am mixat eu la Untold, ne-am întâlnit la lansări, evenimente etc. Cu Rengle și Geanina m-am văzut cel mai des.

Dacă ar fi să faci portretul-robot al femeii ideale, folosind trăsăturile concurentelor din noul sezon Ferma, cum ar arăta aceasta?

Pai, hai să vedem cine câștigă! Poate facem portretul bărbatului ideal :)). Fiecare dintre concurente este puternică în felul ei. Aș combina, de exemplu, inteligența Giuliei cu frumusețea Alinei și aș îmbrăca-o în rochiile Anei Lesko.

Ce îți propui, cu această nouă emisiune, pe protvplus.ro? De ce să se uite oamenii?

Au un milion de motive ÎN PLUS să vadă emisiunea mea pe Pro TV Plus! Voi aduce "acele momente" pe care nu le văd la TV, nu le citesc în ziare și nu le află de la la vecinii de palier! O să rupem internetul!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies