Viaţa Ioanei Filimon după Fermă: "Dintre toate "divele", tu ești singura de care îmi place"


	Viaţa Ioanei Filimon după Fermă: "Dintre toate "divele", tu ești singura de care îmi place"
Data: 20 Mai 2019

Miss România a ieşit pentru a doua oară din competiţie, după duelul cu Diana Belbiţă, confruntare care a pus-o în mare dificultate pentru că rivala ei îi e şi prietenă.

Chiar dacă nu a rămas până în finală, Ioana a lăsat o impresie puternică în Fermă. Mai ales că în săptămânile cât a fost Fermier, a făcut de toate: a tăiat lemne, a făcut baie în ciocolată, a făcut față probei în noroi şi s-a îmbrăcat în bandă adezivă. Şi câte şi mai câte! Tocmai de asta, când a plecat defitiv, a întâlnit afară un adevărat Fan Club Ioana Filimon. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Găsiți diferențele ????????????????

O postare distribuită de Ioana Filimon (@ioana_filimon) pe

La fotografiile haioase pe care le-a postat pe Instagram la ieşirea din Fermă, a avut parte numai de reacţii pozitive. În comentarii fanii au lăudat-o şi au arătat să se vadă că, datorită experienţei în Fermă, au descoperit-o  altfel decât o credeau:

<Dintre toate "divele", tu ești singura de care îmi place (...) frumoasă inteligenta naturală etc ...totul Bravo Ioana rămâi așa cum ești și cum te-am cunoscut....ai tot respectul meu.>

<Ioana, esti genul de femeie care trebuie promovata la tv. Cerebrală, empaticaă, frumoasă, desteaptă, cu mult bun simţ şi mai ales cu personalitate. Am rămas foarte frumos surprinsă dupa apariţia ta la fermă şi cred că nu sunt singura.>

<Imi pare rau de iesirea ta din Fermă, ma uitam din Italia şi te susţineam.>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neataaa! ☀️???? Cine nu-i gata, îl iau cu ..... căruciorul ????????????

O postare distribuită de Ioana Filimon (@ioana_filimon) pe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????❤️????

O postare distribuită de Ioana Filimon (@ioana_filimon) pe

După ieşirea din Fermă, Ioana intenţionează să se pregătească pentru un concurs internaţional de Miss din Beirut, pentru care are nevoie să mai dea jos câteva kilograme.

Pe PRO TV PLUS puteţi revedea momentele favorite din FERMA, UN NOU ÎNCEPUT


FOTO: INSTAGRAM

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies